100% BIODEGRADABLE FASHION by Nooboo

Briefing

Maak kennis met de bamboe t-shirts van Nooboo en laat je verrassen door het comfort en zachtheid. Nooboo beschikt over een breed assortiment stijlvolle t-shirts. Voor hem en voor haar. Met een v-neck of een ronde hals, in diverse stijlvolle kleuren en gemaakt van verschillende combinaties van materiaal met unieke eigenschappen. Onze shirts zijn makkelijk online te bestellen en worden meestal de volgende dag al bezorgd. Heb je ze lekker snel in huis. Ervaar ook het gemak en comfort van onze bamboe t-shirts.

Bamboe t-shirts worden steeds populairder. En terecht, want bamboe heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele stoffen als katoen. Bamboe kleding ademt beter en is in staat meer vocht op te nemen dan katoenen kleding. Daarnaast werkt het zowel isolerend als verkoelend. Warm in de winter en koel in de zomer. Ook beschikken bamboe t-shirts over anti-bacteriële eigenschappen, waardoor de kans op vervelende geurtjes sterk vermindert. Bovendien is bamboe een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, zodat je met het dragen van onze shirts de wereld een klein stukje beter maakt. Look good, feel good.

Bij Nooboo kun je terecht voor zijdezachte bamboo basics kleding, van t-shirts, long sleeves, boxer shorts, socks en bamboo underwear. De kleding is van hoge kwaliteit en zit extreem lekker. Met bamboo clothing krijg je geen vieze zweet plekken meer. Nooboo is kwalitatieve bamboe kleding zoals geen ander op de markt ze kan maken. Het voelt heel natuurlijk, is zijde zacht en gemaakt van bamboe, het textiel van de toekomst. De combinatie tussen duurzaamheid en kwaliteit maakt Nooboo de ideale keus voor bamboo clothing, met de focus op bamboe kleding heren. Een paar voordelen van bamboe kleding zijn: het is zijde zacht, blijft langer fris, superieure kwaliteit, anti- allergisch en perfect fit. Dit zorgt ervoor dat de bamboe kleding voor heren van Nooboo de beste optie is op het gebied van kleding, of je nu op zoek bent naar bamboe shirts, bamboo socks of bamboo underwear. De shirts zijn los beschikbaar of per 3 pack, hetzelfde geldt voor de onderbroeken en sokken. Twijfel niet langer of je bamboe of textiel moet kopen en bestel je bamboe kleding bij Nooboo!

What do we want an influencer to do:

De post, artikel, en/of filmpje gaat over Nooboo onze nieuwe Kickstarter campagne waarin wij onze nieuwe collectie; 100% bamboe shirts aanbieden. In de Kickstarter wordt beschreven wat we doen, welk producten we verkopen maar ook wat we terug geven aan de natuur. Voor elk verkocht shirt wordt er een bamboe boom in Bali geplant. Graag brengen we dit metdeze campagne extra onder de aandacht. Onze nieuwe collectie wordt nog beter dan de huidige campagne.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een samenwerking: je mag een product uit de huidige collectie reviewen maar een artikel over het planten van een bamboe boom bij elk verkocht shirt zou ook tof zijn! Onze voorkeur gaat uit naar de tweede optie: we willen graag promoten dat wij iets terug doen voor de samenleving.

Pitch je met YouTube? Dan zouden we het erg waarderen als je ook ons kickstarter filmpje deelt, geef in je pitch aan als dit tot de mogelijkheden behoort.

Let op: We willen snel schakelen en de posts zsm live zien, de preview fase mag niet worden overgeslagen. Het is belangrijk dat je meer posts over duurzaamheid plaatst en dat jouw volgers onze toekomstige klanten kunnen zijn.

Link website; www.nooboo.nl Instagram; https://www.instagram.com/nooboo.amsterdam/Sign up for LinkPizza

or
Share