Haarverf WECOLOUR

Briefing

Haarverf van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de schadelijke haarverf van de drogisterij. Kapperskwaliteit haarverf, te koop in 27 haarkleuren, zo puur mogelijk, zonder ammonia, resorcinol en parabenen. En uiteraard is onze haarverf dierproef vrij! Via de haarkleur adviestool in onze webshop krijg je kleuradvies op maat in 7 stappen. We hebben een actie voor nieuwe bezoekers, ze kunnen namelijk voordelig kennis maken met de haarverf en krijgen direct €10 korting op hun eerste haarverf bestelling als ze een account aanmaken. Ze betalen dan slechts €9,95 om hun haren te verven. (Bij een eerste bestelling wordt de korting op de betaalpagina verrekend).


What do we want an influencer to do:

We willen onze haarverf onder de aandacht brengen en zouden graag een samenwerking aangaan in de vorm van: Een review over onze haarverf of een blog met uitleg over ons product waarbij de voordelen van onze haarverf belicht worden.

Daarnaast vragen wij ook om een link te plaatsen naar onze webshop, waarbij de anchor "WECOLOUR" is.

We willen graag ook eigen foto's bij deze post hebben, om het zo natuurlijk mogelijk te laten overkomen en om jouw creativiteit niet in de weg te zitten. Om zelf de producten te kunnen testen en toffe afbeeldingen te kunnen plaatsen ontvang je van ons een pakket t.w.v. €50,-. Geef in je pitch aan welke haarkleur je wilt ontvangen. We hebben ook een haarverzorgingslijn. Wanneer het een review betreft en je wilt liever onze haarverzorgingslijn testen, is dit in overleg mogelijk. Onze voorkeur gaat echter uit naar blogs en reviews over onze haarverf. Mocht het maken van foto's een probleem zijn, kunnen wij ook productfoto's of foto's van het resultaat van een bepaalde kleur aanleveren.

Sign up for LinkPizza

or
Share