Persreis Veluwe - Gelderse streken

Briefing

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen is gespecialiseerd in destinatiemanagement, -ontwikkeling en -marketing. Samen met onze partners zorgen we voor meer bezoekers die duurzaam aansluiten op de ambities van onze regio. Jaarlijks reizen miljoenen bezoekers naar onze streek – als toerist, voor een tripje of zakelijk. Terecht vinden wij, want de Veluwe en de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn uniek. Weelderig bebost, door rivieren doorkruist en vol levendige historische steden. De liefde voor de Veluwe en de regio’s Arnhem en Nijmegen delen wij met jou en onze andere partners: gemeentes en ondernemingen in het toerisme. Groot en klein. Samen zetten wij ons gebied stevig op de kaart. Zodat we de economie duurzaam versterken. En precies die bezoekers trekken met hart voor onze streek én voor onze producten en diensten. Wij ontwikkelen en promoten onze streek als toeristische bestemming. Liefst samen met jou, want door onze inzet te bundelen staan we sterker. Doe je met ons mee?Houd jij van natuur, actief bezig zijn en lekker eten? Wij organiseren een avond en heerlijk actieve dag voor stoere mannen en vrouwen, kortom: Een leuke influencertrip op de Veluwe.

Vrijdag 27 september

17:30  Aankomst bij Hotel Dennenheuvel in Epe

18:30  STOERE AVOND met Afrikaanse braai en een vleugje lief * (18.30-22u)

Een avond voor stoere mannen en vrouwen. Buiten bij het vuur bij Brasserie Floor, bier, wijn, whisky en bourgondisch eten van de Afrikaanse braai.

Zaterdag 28 september

10:00 uur          Ontbijt bij Hotel Dennenheuvel

11:00 uur          Yoga in het Bos

13:00 uur          Met een picknickmand de natuur in – Anders lunch bij de Ossenstal

15:00 uur          Bezoek aan kasteel de Cannenburgh

17:00                  Diner

19:00                  Burltocht met Jan Niebeek * (19-21.30u)

Ga mee op pad met Jan en luister naar het indrukwekkende geluid dat de herten maken in de paartijd het zogenaamde burlen. Trek je warme kleding en goede schoenen en wandel mee! We vertrekken van de parkeerplaats Oranjeweg/Vierhouterweg Gortel.

 Zondag 29 september

09.00 uur           Ontbijt bij Hotel Dennenheuvel

10.0  Uur           Vertrek naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe (ingang Otterlo)

10.30 uur           Met de witte fietsen door het park, bezoek aan het Kröller-Müller Museum

13.00 uur           Lunch bij het’ Park Paviljoen’ met aansluitend bezoek aan het bezoekerscentrum

+/-15.00 uur    Naar huis

What do we want an influencer to do:

Graag zien we dat jij deelneemt (je mag iemand meenemen) aan ons volledige programma, inclusief twee overnachtingen in Hotel Denneheuvel. Jouw doelgroep bestaat met name uit mensen die geinteresseerd zijn in de natuur, historie en wandelen. Graag zien we op jouw website minimaal een leuke blog over het programma. Het is dus belangrijk (harde eis) dat je een website hebt waarbij je de bovenstaande doelgroep bereikt en je plaatst deze samenwerking door op je Instagram kanaal. Tijdens dit weekend plaats je diverse posts op instagram en later op je website.


Sign up for LinkPizza

or
Share