Power.nl

Briefing

We richten ons voornamelijk op het verschaffen van informatie over elektronica producten, prijzen en diensten. Met een klein team schrijven we over onderwerpen gerelateerd aan energie besparen, duurzame energie, nieuwe technologie en meer… Power is meer dan alleen ‘energie’. Power is kracht, sportief zijn, gezond leven, doorzetten, dapper zijn, genieten van het leven en positief ingesteld blijven, ook als het tegenzit. Power.nl is gemaakt door mensen die passie hebben voor alles wat met power te maken heeft.

Iedereen kan wel wat Power gebruiken: We verkopen producten die nauw gerelateerd zijn aan het woord Power. Denk bijvoorbeeld aan duurzame energie oplossingen zoals zonnepanelen, laadpalen, elektrische fietsen en scooters, acculaders, laadstations en nog veel meer. We voegen steeds meer producten en diensten toe aan Power.nl. Op Power.nl kun je ook gemakkelijk prijzen van vaste lasten zoals energie, internet en telefoon deals vergelijken. Zo proberen we Power.nl voor zoveel mogelijk mensen relevant te maken om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen bedienen.


What do we want an influencer to do:

Graag ontvangen we een uitleg over hoe jij Power.nl kunt helpen met meer naamsbekendheid. Daarnaast is het belangrijk dat je twee links in je artikel verwerkt.

Sign up for LinkPizza

or
Share