Biologische kindervoeding tot 3 jaar

Briefing

De meeste ouders willen alleen het beste voor hun kind. Hierdoor maken zij bewuste keuzes met betrekking tot onder andere de babyvoeding. Wij zijn een bekend merk dat sinds 1982 een uitgebalanceerd assortiment biologische babyvoeding produceert, dat zorgvuldig is afgestemd op de voedingsbehoefte van het kindje, met respect voor de natuur. Onze verantwoordelijkheid gaat namelijk verder dan het product alleen. We hebben ook aandacht voor de wereld om ons heen. Zo lopen onze koeien nog buiten in de wei en worden de granen niet bespoten. Bovendien gebruiken wij al van oudsher verantwoorde windenergie (uit traditionele en moderne windmolens), steunen wij diverse stichtingen en goede doelen en investeren we voortdurend in manieren om productie, transport en verpakkingen duurzamer te maken.

What do we want an influencer to do:

Onze babyvoeding bestaat niet alleen uit zuigelingen voeding maar ook uit papjes, groentehapjes en verantwoorde tussendoortjes. Om deze producten nog wat meer onder de aandacht te brengen zijn wij op zoek naar diverse bloggende mama's die een leuk artikel kunnen schrijven over een of meerdere van onze producten. Het is belangrijk dat je tussen de 25 en 35 jaar bent en een kindje hebt jonger dan 3 jaar. Daarnaast plaats je een kwalitatief goede foto (liefst meerdere foto's) bij je blog. Hierop ben jijzelf te zien, je kindje én het product gezamenlijk in 1 foto.

Deze voeding is verkrijgbaar in diverse supermarkten maar ook eenvoudig zelf te bestellen. De producten varieren qua prijs van €1,- tot €9,-.

Sign up for LinkPizza

or
Share