Crindel Wooninspiratie

Briefing

Of het nu gaat om het bekijken van woningen, het verzamelen van interieur ideeën of echt actie ondernemen, op Crindel kan het allemaal. Wij zijn dol op innovatieve technieken, de leukste trends en zijn altijd bezig met het upgraden van onze website om de ervaring van onze bezoekers zo inspirerend mogelijk te maken. Ons doel is om de creatieveling in jou wakker te schudden. Dat doen we met behulp van vernieuwende woningpresentaties, een creatieve workspace en veel input van aanbieders die je kunnen helpen om jouw woonplezier naar een nog hoger niveau te tillen.

Crindel is een woonplatform voor iedereen die een huis zoekt of een thuis wil maken. Het combineert Funda en Pinterest: je kunt er door het woningaanbod van zo'n 250 makelaars spitten, maar ook bedenken hoe je je nieuwe (of huidige) woning wilt inrichten. Je kunt op Crindel een moodboard aanmaken, projecten van specialisten bewaren en opslaan en zelfs direct in contact komen met de maker van de ene gave eettafel.

What do we want an influencer to do:

Het woonplatform Crindel is nog up and coming en we willen het graag een boost in naamsbekendheid geven. Uiteraard is een verwijzing naar onze website handig voor de zoekresultaten, maar het gaat vooral om een beetje aandacht bieden voor Crindel, wat je ermee kunt en mensen te overtuigen van het platform. Heb jij een goed idee en een relevant platform? Dan ontvangen we graag je pitch!

Sign up for LinkPizza

or
Share