Tomzorg Zorg producten

Briefing

Het liefst wilt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen en kunnen genieten van uw vrijheid. Helaas is dat niet altijd mogelijk vanwege ouderdom, een handicap of door ziekte. Daardoor worden dagelijkse bezigheden als lopen, boodschappen doen en koken vaak lastiger. Met hulpmiddelen voor ouderen wordt het dagelijks leven weer een stuk makkelijker, comfortabeler én veiliger maken. Dat kan al met kleine aanpassingen. Bovendien hoeven kleine aanpassingen niet duur te zijn. 

Bent u op leeftijd en gaat het lopen minder makkelijk? Komt u moeizaam uit bed of van het toilet? Of zit uw been in het gips en heeft u een rolstoel nodig? We begrijpen dat dit grote invloed heeft op uw dagelijks leven. Door deze ongemakken komt u wellicht niet vaak buiten en trekt u er minder snel op uit. Gelukkig biedt Thuiszorgwinkel Tomzorg uitkomst. Wij bieden verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid. Onze producten lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Dankzij onze zorgproducten zullen kleine beperkingen een minder grote invloed hebben op uw dagelijkse leven. Bovendien bent u met onze mobiliteitsproducten een stuk minder afhankelijk van anderen en blijft u zelfstandig.

Ook computeren wilt u graag zelfstandig kunnen doen. Vindt u dit soms lastig? Het abonnement van Contact4You biedt hierbij volledige ondersteuning. Bij het abonnement krijgt u een eigen laptop waarop alles is geïnstalleerd én een uitgebreide training aan huis. Gaat u zelf aan de slag en komt u ergens niet uit, dan kunt u gerust telefonisch contact opnemen. Een specialist zal vervolgens iedere stap met u doorlopen. 

What do we want an influencer to do:

De producten en hulp van Tomzorg zijn ten behoeve van de gebruiker. Alle zorgproducten uit ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met persoonlijke service. Het is daarom niet voor niets dat onze klanten erg tevreden zijn.

Graag brengen wij Tomzorg onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Om die reden zijn we op zoek naar samenwerkingen met websites, bloggers en publishers die een relevante doelgroep aanspreken maar ook reeds relevante artikelen gepost hebben.

Sign up for LinkPizza

or
Share