Rockwood® Kinderbedden - Niet te vergelijken!

Briefing

Rockwood® Solid wood just good. Er zijn bijna geen aanbieders die stevige 100% houten kinderbedden verkopen. Het is vaak gammel spaanplaat/MDF en 80% van de mensen zijn zich hier niet van bewust.  

Wij willen onze best-sellers presenteren in de social media en brand awareness van het merk Rockwood® vergroten. Rockwood® is niet zomaar een kinderbed. Het is een doelbewuste keuze en je bespaart zelfs geld uit op termijn omdat houten kinderbedden altijd hun waarde vasthouden en je het bed kunt doorgeven aan je 2e kind, 3e kind of als je geen kinderen hebt nog mooi door kan verkopen op Marktplaats voor een mooie prijs.  MDF/Spaanplaat kinderbedden belanden in het afval dus ook niet milieutechnisch de meest vriendelijke oplossing.

Rockwood® is een betaalbare investering wat ook nog geld oplevert!

Goedkoop hoeft zeker geen duurkoop te zijn. Verder moet een kinderbed goed afgeleverd worden. Wij doen dat met speciale maatwerk bezorgers, die komen laden en gelijk afleveren. Ca. 3-5 werkdagen, of het bed kan direct afgehaald worden op onze vestiging met ruime showroom 1000m2 waar iedereen rustig zijn of haar favouriete kinderbed kan uitproberen en bekijken. Wij geloven niet in DPD/Post.nl snel snel snel 1 daagse 24/7 aflevering omdat je simpelweg niet met dozen moet smijten. Een kinderbed is speciaal, voor je kindje en moet met respect behandeld worden.

Grote Showroom in Veenendaal. Levenslange garantie - Tja wat moet ik hier nog verder op zeggen. Ik zou zeggen: buit het uit en laat zien dat wij Rockwood® 100% in ons product geloven. Niemand anders biedt deze garantievoorwaarden omdat andere bedden kunnen breken en dat is niet iets wat je als aanbieder wilt zeggen. Rockwood® is 100% massief hout, super stevig, uniek, mooie modellen en alle functionaliteiten: opbergspeelgoedladen zijn extra diep, dus veel rommel kan erin en welke mama zit te wachten op rondslingerend speelgoed? Veilige bedhekjes, nooit fijn natuurlijk als je kindje snachts huilend uit bed valt met alle mogelijke gevolgen. Slaapladen, altijd handig als je vriendjes uitnodigt etc etc.

De bedconstructie is altijd stabiel, of je nu een hoogslaper gaat kopen of een tienerbed voor een jongen. De stabiliteit van een bedconstructie is vooral belangrijk als het gaat om de veiligheid. Bij bedden die gemaakt zijn van MDF of spaanplaat is de kans groot dat deze na verloop van tijd minder veilig en stabiel zijn. Dat komt omdat de bedconstructie in deze gevallen doorgaans beschikt over voorgeboorde gaten. Die hollen op den duur uit, zodat de bedconstructie niet meer veilig en stabiel is. Dat is dus simpel te voorkomen door bij ons een massief en oersterk kinderbed te kopen. Dan is het niet erg als je ziet dat je kind een keer op bed staat te springen.

Kijk ook op de homepage (en categoriepagina's) waar de voordelen nog uiteengezet worden: Rockwood® Kinderbedden

Ter informatie is het wellicht interessant om onze vergelijkstabel te bekijken.

What do we want an influencer to do:

Ok, hierboven zie je een hoop productinformatie. Harstikke leuk natuurlijk maar 95% of meer boeit dit totaal niet omdat ze simpelweg (nog) geen kinderbed zoeken of nodig hebben.

Belangrijk dus om niet teveel de focus te leggen op het product zelf, maar dit te combineren als "belangrijk" onderdeel van een leuk verhaal (kinderen in beeld zou denk ik ook goed werken).

Belangrijk dat het merk Rockwood® goed in beeld is. En dat dit blijft hangen.

Wat het uiteindelijk doel is is dat mensen de fimpjes gaan delen en leuk vinden. De blogs bezoeken en uiteindelijk onze website (landingspagina) als ze een bed nodig hebben.

Een "call to action" zou ook kunnen werken. Of laat de moeders reageren op een stelling, vraag of probleem? Interactie met vrienden, familie is hierbij erg belangrijk.

We kunnen ook iets gratis weggeven, dit in overleg per blog. Zou ook een goede trigger tot delen kunnen zijn.

Maar goed, het gaat om vele producten/blogs dus een goede samenwerking met de juiste influencer die onze doelgroep haarfijn aanvoelt is de perfect combi voor een WIN WIN op lange termijn.

Sign up for LinkPizza

or
Share