Campaign

Rockwood® Kinderbedden - Niet te vergelijken!

Briefing

Rockwood® Solid wood just good. Er zijn bijna geen aanbieders die stevige 100% houten kinderbedden verkopen. Het is vaak gammel spaanplaat/MDF en 80% van de mensen zijn zich hier niet van bewust.  

Wij willen onze best-sellers presenteren in de social media en brand awareness van het merk Rockwood® vergroten. Rockwood® is niet zomaar een kinderbed. Het is een doelbewuste keuze en je bespaart zelfs geld uit op termijn omdat houten kinderbedden altijd hun waarde vasthouden en je het bed kunt doorgeven aan je 2e kind, 3e kind of als je geen kinderen hebt nog mooi door kan verkopen op Marktplaats voor een mooie prijs.  MDF/Spaanplaat kinderbedden belanden in het afval dus ook niet milieutechnisch de meest vriendelijke oplossing.

Rockwood® is een betaalbare investering wat ook nog geld oplevert!

Goedkoop hoeft zeker geen duurkoop te zijn. Verder moet een kinderbed goed afgeleverd worden. Wij doen dat met speciale maatwerk bezorgers, die komen laden en gelijk afleveren. Ca. 3-5 werkdagen, of het bed kan direct afgehaald worden op onze vestiging met ruime showroom 1000m2 waar iedereen rustig zijn of haar favouriete kinderbed kan uitproberen en bekijken. Wij geloven niet in DPD/Post.nl snel snel snel 1 daagse 24/7 aflevering omdat je simpelweg niet met dozen moet smijten. Een kinderbed is speciaal, voor je kindje en moet met respect behandeld worden.

Grote Showroom in Veenendaal. Levenslange garantie - Tja wat moet ik hier nog verder op zeggen. Ik zou zeggen: buit het uit en laat zien dat wij Rockwood® 100% in ons product geloven. Niemand anders biedt deze garantievoorwaarden omdat andere bedden kunnen breken en dat is niet iets wat je als aanbieder wilt zeggen. Rockwood® is 100% massief hout, super stevig, uniek, mooie modellen en alle functionaliteiten: opbergspeelgoedladen zijn extra diep, dus veel rommel kan erin en welke mama zit te wachten op rondslingerend speelgoed? Veilige bedhekjes, nooit fijn natuurlijk als je kindje snachts huilend uit bed valt met alle mogelijke gevolgen. Slaapladen, altijd handig als je vriendjes uitnodigt etc etc.

De bedconstructie is altijd stabiel, of je nu een hoogslaper gaat kopen of een tienerbed voor een jongen. De stabiliteit van een bedconstructie is vooral belangrijk als het gaat om de veiligheid. Bij bedden die gemaakt zijn van MDF of spaanplaat is de kans groot dat deze na verloop van tijd minder veilig en stabiel zijn. Dat komt omdat de bedconstructie in deze gevallen doorgaans beschikt over voorgeboorde gaten. Die hollen op den duur uit, zodat de bedconstructie niet meer veilig en stabiel is. Dat is dus simpel te voorkomen door bij ons een massief en oersterk kinderbed te kopen. Dan is het niet erg als je ziet dat je kind een keer op bed staat te springen.

Kijk ook op de homepage (en categoriepagina's) waar de voordelen nog uiteengezet worden: Rockwood® Kinderbedden

Ter informatie is het wellicht interessant om onze vergelijkstabel te bekijken.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share