Houthandelonline: Kapschuur / Blokhut

Briefing

Zelf een kapschuur bouwen sluit volledig aan bij de laatste trends op het gebied van tuinen. Deze overkapping biedt een riante plek om allerlei spullen op te slaan. Een kapschuur bestaat namelijk uit een achterwand, één of meerdere zijwanden en hij is aan de voorzijde open. Een blokhut biedt u bovendien ook vele voordelen. Blokhutten bieden de ideale plek om uw gereedschap, tuinmeubelen en fietsen op te bergen. Het blijft buiten uw huis dus opgeruimd, waardoor u nog meer van uw tuin geniet. U kunt een compleet bouwpakket voor een blokhut kopen, maar u kunt er ook één zelf bouwen. 

Houthandelonline is een snelgroeiende houhandel voor de particulier en voor zakelijke klanten. Voor deze campagne is het belangrijk dat er voor de particulier wordt geschreven. Het onderwerp betreft het bouwen van een kapschuur of blokhut.


What do we want an influencer to do:

Graag zouden wij een artikel op jouw website willen hebben over het bouwen van een blokhut en een kapschuur. Het is de bedoeling dat er awareness gecreëerd wordt voor Houthandelonline, om zo de verkoop voor particuliere klanten te stimuleren. Het doel is dus om potentiële klanten enthousiast te maken om zelf een houten blokhut of kapschuur te gaan maken en het benodigde materiaal daarvoor bij Houthandelonline aan te schaffen.

Wij verwachten een artikel met daarin minimaal 2 links naar de volgende landingspagina's:

  1. https://www.houthandelonline.nl/kapschuur-bouwen (anchor text: kapschuur bouwen)
  2. https://www.houthandelonline.nl/blokhut-bouwen (anchor text: blokhut bouwen)

Sign up for LinkPizza

or
Share