Aurélien Smart Luxury Loafers

Briefing

Aurélien laat zich inspireren door de romantiek van de tijdloze Mediterrane man. Na de initiële focus op de driving shoes, is het assortiment inmiddels uitgebreid tot een volledige ready-to-wear collectie voor zowel mannen als vrouwen die zich willen onderscheiden door middel van stijl, kwaliteit en ingetogenheid.

Wij bieden ongekende value-for-money in het luxe mode segment. Onze producten worden gemaakt in Italiaanse ateliers - dezelfde die ook produceren voor de bekende modehuizen - vervolgens verkopen wij deze producten rechtstreeks aan u. Hierdoor wordt het x2-3 marge van winkeliers en warenhuizen er tussenuit gehaald. Wij zijn een Nederlands merk met de kwaliteit van de Italiaanse modehuizen. Kopen bij Aurélien is een slimme keuze. Vandaar dat wij het ook Slimme Luxe noemen. 

What do we want an influencer to do:

We verwachten mode en/of lifestyle gerelateerde websites welke een blogpost schrijven omtrent ons uniek concept. Met de zomer voor de boeg en onze schitterende driving shoes & loafers is dit hét moment om ons assortiment aan het publiek te tonen.


Sign up for LinkPizza

or
Share