Bobo de feestbeer

Briefing

Wij zijn Jeffrey (28) en Melvin (23) van het kanaal: Bobo de Feestbeer. We zijn broers van elkaar. En hebben allebei autisme. In onze jeugd zijn wij veel gepest op school, waardoor we weinig zelfvertrouwen hadden. We waren erg gesloten en leefde in onze eigen wereld. In 2008 hebben we op Curaçao een dolfijntherapie gehad. Dit heeft er voor gezorgd dat we veel opener werden. We durfden meer te praten. En kregen meer zelfvertrouwen. Ik (Jeffrey) was al een paar jaar bezig met goochelen. En ben inmiddels een succesvolle kinder-goochelaar. Melvin heeft jarenlang gewerkt aan een goochelact voor het NK. Dit was met vallen en opstaan, maar hij heeft er gestaan. Melvin had al een paar jaar een YouTube kanaal waar hij wekelijks een video op plaatsten. Ik ben in 2018 gestart met een eigen YouTube kanaal. Ik wilde graag eigen verzonnen jeugdprogramma’s maken. Waaronder het programma “Ik heb een hobby”. Hierin volg ik kinderen met een bijzondere hobby/passie. Ik vind het heel belangrijk om te laten zien dat het hebben van een passie ontzettend belangrijk is. Of je nu wel of geen autisme hebt. 

Sinds een paar maanden zijn we samen verder gegaan op het kanaal; Bobo de Feestbeer. We willen kinderen laten genieten van toffe programma’s en video’s en inspireren om ook hun doel/droom achterna te gaan. Wij leven nu in onze droom, maar hebben nog veel doelen om te bereiken :). Een van de doelen is meer volgers/abbonnees erbij te krijgen. Ons kanaal zit vol met entertainment, dus erg leuk voor kinderen vanaf 12 jaar.

What do we want an influencer to do:

We verwachten van de influencer dat hij/zij dezelfde doelgroep heeft (vanaf 12 jaar). We verwachten dat we meer abbonnees erbij krijgen op ons YouTube kanaal. De influencer mag zelf met een voorstel komen. We hebben in ieder geval een cadeaubon van € 25,- klaarliggen als weggever onder de nieuwe volgers. Bij de 1000 abonnees op ons kanaal verloten we deze. En gaan we een bijzondere special maken. In deze special mogen de kijkers ons hele weekendje weg bepalen (activieten, slaapplek enz.), wellicht is het leuk om dit te benoemen.Sign up for LinkPizza

or
Share