Dankaandezorg.nl

Briefing

Heel Nederland draagt momenteel de consequenties van de COVID-19 pandemie. Maar zorgverleners en ondersteunend personeel dragen ook zorg voor de bestrijding van deze crisis. En dat is geen geringe last. Om alle zorgdragers, van medici die in rechtstreeks contact staan met patiënten tot alle ondersteunende krachten te bedanken, hebben wij de website www.dankaandezorg.nl gelanceerd.

Help je mee om alle zorgdragers een warm digitaal hart onder de riem te steken?

We hebben met www.dankaandezorg.nl al meer dan 1.400 bedankjes online opgehaald en deze realtime afgeleverd op schermen in Nederlandse zorginstellingen. Het doel is om 1 miljoen bedankjes te sturen naar om de mentale gezondheid van onze zorgdragers te versterken. De actie is begonnen in Nederland maar zal ook snel uitbreiden naar Europa en de rest van de wereld.

Om mensen te inspireren om een bedankje te schrijven hebben we jou nodig. Deze actie gaat grote impact hebben en zal langdurig blijven bestaan.

Twee van onze founders die het Dank aan de zorg initiatief hebben opgezet zijn medische specialisten. Andere mensen die meewerken zijn aangesloten bij KNMG, Booking.com en McKinsey. Een groeiend aantal ziekenhuizen werkt al met ons mee, zoals het Spaarne Gasthuis, AMC en St. Antonius. Andere organisaties die meewerken zijn: Young Colfield & Growth Tribe delen hun trainees, Spielwork verzorgt de vacatures, Beetroot ontwikkelt het software platform en het reclamebureau Iris verzorgt de content. 

Dit werk wordt pro bono gedaan. Support wordt aangeboden vanuit verschillende organisaties om deze missie mogelijk te maken. Reageer dus alleen als jij kosteloos je steentje bij wilt dragen. We vinden het in ieder geval geweldig dat je hiervoor wilt inzetten!

Wij horen graag snel van je,

Dank aan de Zorg team www.dankaandezorg.nl

What do we want an influencer to do:

De richtlijnen voor jouw post zijn flexibel. Wij willen wel graag dat er een call to action naar www.dankaandezorg.nl en dat de hashtag #dankaandezorg wordt gebruikt. Wij kunnen ook brand content aanleveren als dat nodig is.

Wij willen deze boodschap graag zo ver mogelijk verspreiden, en daar hebben wij jouw hulp voor nodig. Wanneer jij een story zou willen maken waarin je uitlegt wat dankaandezorg.nl is, en in die story ook wil verwijzen naar onze website door middel van een swipe-up link, zouden we dat super vinden! Maak ook graag gebruik van onze hashtag #dankaandezorg. Zo kun jij je steentje bijdragen aan het bedanken van de zorgprofessionals in Nederland.

We zijn een vrijwillig initiatief zonder middelen dus reageer alleen als jij kosteloos je steentje bij wilt en kunt dragen. We vinden het in ieder geval geweldig dat je hiervoor wilt inzetten!!!

Sign up for LinkPizza

or
Share