Koningsdag met Helloprint🤴🏻👸🏼

Briefing

Bij Helloprint maken we drukwerk bestellen makkelijk. Of het nu gaat om promotiemateriaal, relatiegeschenken, briefpapier, bedrukte kleding of buitenreclame. Je kunt kiezen uit meer dan meer dan duizend verschillende producten. En mocht je bestelling niet helemaal naar wens zijn, dan doen we er alles aan om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. Want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Helloprint: zonder moeite, zo geregeld. https://www.helloprint.nl/

Kongingsdag campagne

Door de huidige situatie, zitten vele van ons thuis. Evenementen waar we zo naar uitkeken zijn afgelast, waaronder ook het jaarlijkse Koningsdag. Uiteraard erg jammer, maar wij als Nederlanders zullen hoogstwaarschijnlijk niet bij de pakken neer gaan zitten. In tegenstelling, wij verwachten dat mensen op een creative manier alsnog een weg vinden om dit jaarlijkse evenement te vieren, maar dan wel vanuit de achtertuin, de woonkamer of vanaf het balkon.

Wij bij Helloprint het belangrijk om onze support te laten zien en tips en tricks te delen hoe je alsnog een onvergetelijke Koningsdag kan vieren, maar op een iets andere manier dan je gewend bent ;).

Uiteraard hoort bij een evenement als deze, super vette merchandise. En laten wij daar nou goed in zijn, het creëren van grappig designs gecombineerd met kwalitatief printwerk. Helloprint werkt momenteel aan het ontwikkelen van onder andere een 'Koninkrijk der thuisblijvers' vlaggenlijn, want hé, de vlag uithangen op Koningsdag is toch deel van de Nederlandse traditie en dit jaar waarschijnlijk nog belangrijker dan ooit. Maar we komen ook met 'De Koning van de woning' en 'Koning Máximaal thuisblijven' t-shirts. Of wat dacht je van een mooie set posters, met daarin natuurlijk een boodschap verwerkt waarmee je tegelijkertijd je steun betuigt aan heel Nederland in deze bizarre tijd.

Naast het ontwerpen en produceren van deze Konigsdag merchandise, gaan we groots inzetten op promotie: publicaties op grote print- en nieuwsplatformen, een strakke promotie film, posts op alle mogelijke social media kanalen in samenwerking met verschillende influecners, blog artikelen met tips en tricks, en er zijn plannen om zelfs een lokaal evenement op te zetten waar iedereen van kan genieten, maar dan vanaf je balkon, de tuin of je huiskamer! Kortom, je kunt er niet omheem.

Wil jij deel uitmaken van deze promotie en ons helpen om iedereen in Nederland alsnog de Koningsdag van z'n leven te bezorgen, maar dan in een iets ander 't-shirtje'? Lees dan snel verder!

What do we want an influencer to do:

Zoals je ziet heeft Helloprint grootse plannen met deze promotie. Wij zien het helemaal voor ons, tuinfeesten met de familie in toffe Koningsdag t-shirts, vlaggen die masaal buiten hangen, met in het design een steuntje in de rug en een mooie boodschap, posters voor het raam in hele buurten, en dit alles onder de hastag #ikblijfthuis, jullie ook?

Graag willen we door middel van een samenwerking met verschillende influencers onze Koningsdag merchandise nóg beter onder de aandacht brengen. Help jij ons mee om deze boodschap te verspreiden, zodat heel Nederland massaal binnenblijft, maar er alsnog een tof feest van maken? Stuur ons je maat en wij sturen jou je eigen merchandise pakket op die je kunt gebruiken voor jouw promotie/post/blog.

What's in it for you?

  • Je maakt deel uit van een trend die zeker een groot deel van de Nederlandse bevolking gaat bereiken
  • Wij sturen jou een gratis #ikblijfthuis Koningsdag merchandise pakket op incl. 2 t-shirts, een vlag en een poster
  • Helloprint zorgt voor een unieke kortingscode voor jouw volgers, zodat ook zij tegen lage prijze kunnen genieten van deze merchandise
  • Je mag gebruik maken van al het beeldmateriaal dat wij beschikbaar hebben (images, video's etc.)
  • En uiteraard creative vrijheid om de merchandise op jouw persoonlijke manier onder de aandacht te brengen bij jouw trouwe volgers

Mocht je eventueel nog vragen hebben of andere vette ideeen om heel Nederland klaar te maken voor Koningsdag 2020, let us know!

Sign up for LinkPizza

or
Share