Campaign

Webhosting bij Cloud86

Briefing

Cloud86 is jouw partner in online en succes en biedt cloud service en betrouwbare hosting. Ze een klein jaartje geleden begonnen met opbouwen en hebben sinds januari onze eerste klanten mogen ontvangen. Dit gaat zo snel dat we hopelijk volgende week onze 200ste klant kunnen verwelkomen.

Cloud86 is zeker niet nieuw op het gebied van webhosting, de eigenaren hebben al 15 jaar kennis en ervaring in de sector. Eerder hebben zij een ander webhosting bedrijf gehad. Toch zagen ze nog kansen toen ze de markt bekeken. De prijzen lagen tussen 1 en 50 euro per maand. Nogal een verschil. Hoe kan dat? Na een grondige duik in de wereld van cloud services en webhosting, kwamen ze tot 1 conclusie: dit kunnen wij beter. Betere service, duidelijkere pricing en fantastische hard- en software. Ze nemen je werk uit handen, regelen wat geregeld moet worden. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om je website, maar je bezig kunt houden met de leuke dingen: de groei van jouw bedrijf.

Onlangs zijn we gekozen tot snelste webhoster van Nederland. In een onafhankelijke snelheidstest van webhosters.nl zijn wij samen met 10 andere grote webhostingpartijen getest. In deze test is een volledig ingerichte WordPress website met veelgebruikte plugins getest op snelheid. De test bestond uit een meting mét en zonder optimalisatie in de vorm van caching en enkele andere methodieken om je website te versnellen.   

En het eindresultaat? Cloud86 bleek de snelst geteste Nederlandse webhostingprovider te zijn. Een resultaat waar we ontzettend trots op zijn en een bevestiging is van onze inspanningen om webhosting naar een nieuw snelheidsniveau te tillen. Ok ok… toegegeven; we zijn niet de állersnelste van iedereen (Kinsta wint en is een Hongaars bedrijf) en dat vinden we best een beetje jammer.

Cloud86 is dé ideale partner voor IT professionals, bereik jij deze doelgroep? Pitch dan op onze campagne!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share