Grafische Cursussen – blogartikelen

Briefing

Grafische Cursussen organiseert zoals de naam al zegt diverse cursussen op grafisch vlak in het volwassenenonderwijs. Denk aan Adobe programma's als Photoshop, Illustrator, InDesign, videobewerking en WordPress. Dit zijn computergerelateerde cursussen, maar we hebben ook een cursus die puur is gericht op de theorie van Grafische Vormgeving (kleurenleer, typografie etc.). Onze special is de jaarcursus Grafische Vormgeving waar groepen van 10 tot 12 personen 36 x bijeenkomen en alle aspecten van het vak 'Grafisch Vormgever' krijgen aangeleerd. Hoofdlocatie is te Amsterdam. Af en toe huren we lesruimte in Utrecht, Den Haag of Breda. Zie onze website voor meer informatie.

What do we want an influencer to do:

Wij zoeken influencers/bloggers die affiniteit hebben met grafische vormgeving of de genoemde programma's. Hoewel wij het liefst zien dat de influencer/blogger een van onze cursussen zelf volgt, kom je zeker ook in aanmerking voor het schrijven van een artikel als je enkel over dit onderwerp enthousiast wilt schrijven. Wij hebben ook voldoende artikel-voorbeelden om je op weg te helpen. Omdat de meeste van onze cursisten vrouw zijn, nodigen wij zeker ook bloggers/influencers die zich vooral op vrouwen richten om te pitchen. (Maar geen beauty-bloggers). Financiële vergoeding afhankelijk van bereik, kwaliteit website etc.

De beste deal hebben we waarschijnlijk als je een cursus wilt volgen om de grafische kennis voor eigen werkzaamheden te gaan toepassen, denk aan optimalisatie afbeeldingen voor het web, fotocorrecties, maken van fotocollages, illustraties of infographics maken bij een artikel. WordPress-site bouwen etc. Wij begrijpen dat het volgen van zo'n cursus niet altijd mogelijk of wenselijk is, maar voor influencers/bloggers die een van onze cursussen willen volgen, hebben wij waarschijnlijk de beste deal. Dit komt omdat wij een meer langdurige verbinding willen aangaan en overtuigd zijn van het belang van enthousiasme bij het schrijven over een onderwerp. Dus niet alleen schrijven omdat het financieel iets oplevert, maar met passie over een eigen ervaring en opgedane nieuwe kennis schrijven.

Geef in je pitch aan of je een cursus zou willen volgen of alleen graag een artikel publiceert.

Sign up for LinkPizza

or
Share