Sans Online

Briefing

Sans is een online kleding winkel met casual merken. De meeste merken kun je bij meerdere webwinkels en gewone winkels kopen. Waarom dan toch Sans-online? Bij Sans staat snelheid, service, prijs en actie hoog aangeschreven. Voor 16 uur besteld in de regio is dezelfde dag bezorgd. In de rest van Nederland de volgende dag. Niet goed is geld terug. Bezorgen is vanaf 70 euro gratis. Wekelijks hebben we bij Sans actuele acties die gevreesd worden in de markt. Onze voorraad is altijd actueel. Elke 6 weken wordt onze totale voorraad vernieuwd. Betalen kan op elke moderne manier. Door de combinatie van onze merken zul je makkelijk kunnen kiezen. Sans-online is in 10 jaar gegroeid naar een toonaangevende webwinkel met meer dan 90.000 trouwe Sans klanten.


What do we want an influencer to do:

Wij zijn opzoek naar meerdere publishers die ons kunnen helpen met het promoten van Sans-Online. Hiervoor willen we samen met meerdere publishers persoonlijke content creeëren over de producten van Sans-Online, gericht op conversie. We zullen de resultaten doormeten met multi-touch attributie via Odyssey Attribution wat inhoudt dat niet enkel de laatste klik betaald krijgt voor de conversie. Sterker nog, de touchpoints aan het begin van de customer journey worden hoger gewaardeerd dan de touchpoints aan het einde van de customer journey.

  • Voor het creëren van de content kunnen wij voorzien in shoptegoed om producten bij Sans-Online te bestellen.
  • Van de publishers met de pitches die het meest aansluiten bij ons verzoek zullen wij een aantal voorzien in een gegarandeerde vergoeding
  • De invulling van de promotionele content kan in overleg, waarbij authenticiteit en creativiteit wordt gewaardeerd. Voor Sans-Online zijn wij op zoek naar lange termijn samenwerkingen met publishers om meerdere keren per jaar promoties op te zetten. Graag horen wij ook hoe je daarover denkt in je pitch.

Sluit dit goed aan? Stuur dan je pitch in!

Sign up for LinkPizza

or
Share