MaMMaTENS, bevallen zonder pijn!

Briefing

Schwa-medico Nederland is marktleider op het gebied van pijnbestrijding door middel van TENS voor chronische pijn.

MaMMaTENS is een product van schwa-medico wat ingezet wordt voor pijnbestrijding tijdens de bevalling. Dit is een niet-medicamenteuze en vooral veilige manier van pijnbestrijding. Het is heel eenvoudig in gebruik, en geeft de aanstaande moeder tijdens de bevalling niet alleen pijnverlichting maar ook het gevoel nog ergens controle over te hebben terwijl oerkrachten haar lichaam hebben overgenomen! Steeds meer zorgverzekeringen gaan over tot vergoeding van MaMMaTENS. Ook bieden wij sinds kort de mogelijkheid tot het huren van een TENS apparaat, zodat de aanstaande moeder geen apparaat hoeft te kopen als haar verzekeringn het niet vergoed.

Wij willen graag bekend komen te staan voor:

MaMMaTENS moet als eerste bij aanstaande moeders opkomen als het gaat over pijnbestrijding (met TENS) tijdens de bevalling.

Een veilige en effectieve manier van pijnbestrijding tijdens de bevalling. Het beste TENS apparaatje voor tijdens de bevalling. dat medisch gecertificeerd is. Wij keuze hebben uit maar liefst 3 verschillende TENS apparaatjes. Wij hebben een boost/burst knop waarmee de stroom heel snel opgeveord kan worden ingeval van een contractie/wee. Je kunt het apparaat ook bij ons huren. Een duidelijke uitleg over hoe je het apparaatje moet gebruiken (wij zijn met "instructie" filmpjes voor op de website bezig).

What do we want an influencer to do:

Ervoor zorgen dat MaMMaTENS als eerste bij aanstaande moeders opkomt als het gaat over pijnbestrijding tijdens de bevalling. Leuke positieve motiverende geruststellende informatieve beinvloeding. Overtuigen van de effectiviteit. Laten zien hoe het gebruikt wordt. Informeren dat MaMMaTENS ook ingezet kan worden tegen misselijk en om je buik/bil/bekkenbodemspieren ná de bevalling weer "back in shape" te krijgen. Verloskundigen te informeren over MaMMaTENS. Verkeer naar onze website te verhogen, en natuurlijk de omzet te vergroten.

Sign up for LinkPizza

or
Share