Pavone Lingerie

Briefing

Pavone Lingerie is een nieuw merk van Hollandse bodem. De eigenaresse, Janneke Schellekens, heeft tijdens haar studie als modevormgever, haar eerste collectie bamboe lingerie online gebracht. De eerste collectie is vorig jaar gelanceerd en is een daverend succes. Wat de items van Pavone Lingerie zo bijzonder maakt is dat de slips het gebruik van een inlegkruisje wegneemt. Alle slips zijn voorzien van een drielaags absorberend en antilek middenstuk gemaakt van bamboe fleece, wat heerlijk zacht aanvoelt en beschermt. Veel beter voor de gezondheid van de vagina en veel beter voor het milieu. Veel vrouwen dragen dagelijks vanuit voorzorg een inlegkruisje. Samen met haar gynaecoloog bedacht Janneke dit concept om het gebruik van disposables te minimaliseren. Janneke zocht een middenweg tussen haar degelijke en katoenen slips van de HEMA en haar favoriete luxe setjes van kant uit Parijs. Omdat ze vanuit de modewereld weet dat veel lingerie door mannen wordt ontworpen, vond ze dat het tijd werd voor een nieuwe en vrouwvriendelijke lingerielijn. Inmiddels zijn er veel trouwe klanten en komen er dagelijks nieuwe klanten bij. Veel vrouwen ervaren de slips als verslavend. Vanuit de Telegraaf, Vrouw magazine, is er veel aandacht gegeven aan Pavone Lingerie onder de noemer; 'voel je vrij en sexy.'What do we want an influencer to do:

Ik zoek influencers die passen bij Pavone Lingerie, je dient affiniteit te hebben met mode en duurzame producten. Het is belangrijk dat je aan dit onderwerp meerdere posts hebt besteed. Pavone betekent in het Italiaans Pauw. Pavone staat voor kracht, elegantie, het doorbreken van taboes en het empoweren van vrouwen. We zijn op zoek naar influencers die open staan voor een barterdeal, het schrijven van eigen content over de producten van Pavone. Het is mogelijk om een winctie te starten. Momenteel is de nieuwe collectie in productie, waaronder een prachtige body die én praktisch is, comfortabel draagt en mega sexy is.

Onze Donatella sportstring wordt door veel topsporters gedragen. Je kunt ervoor kiezen om deze string expliciet te promoten of juist te gaan voor de invalshoek sexy bamboe lingerie. Heb je een ander idee? Ook dat is welkom!

Graag zien we in je pitch een voorstel hoe je nu onze sale kan promoten en zodra de nieuwe collectie te bestellen is, je daar aandacht aan gaat besteden.

Sign up for LinkPizza

or
Share