Campaign

Washplate: Dé keukenoplossing.

Briefing

Wij zijn een bedrijf welke innovatieve duurzame producten ontwikkelen, maken en vermarkten. Het volgende product willen we graag onder uw aandacht brengen https://trint.nl/nl/4-microvezeldoekjes-plus-gratis-washplate Je vaatdoeken altijd hygiënisch en schoon uit de vaatwasser. Met deze complete WashPlate set reken je af met 100% van alle active bacteriën! Deze set bestaat 1 kunststof vaatdoek houder en 2 extra stevige microvezeldoekjes.

Hoe werkt het?

Spreid je vieze microvezeldoekje uit over het aanrecht en leg de WashPlate daar op.

Vouw de vier punten van het vaatdoekje in de vier klempunten van de WashPlate.

Zet de set in de vaatwasser en draai een normaal programma.

Let wel even op dat de rotor van de afwasmachine goed kan draaien.

Na afloop kan de WashPlate gewoon in de vaatwasser blijven staan.

Je schone microvezeldoekje is meteen weer klaar voor gebruik.

Waarom zou je je vaatdoekje in de vaatwasser doen met de WashPlate?

  • Je doodt snel en makkelijk alle actieve bacteriën in het vaatdoekje; heel hygiënisch dus
  • Je krijgt bij deze set twee kleuren vaatdoekjes, elke dag dus een schoon doekje op je aanrecht; nooit meer uit de keuken en altijd schoon en fris
  • Deze speciale microvezeldoekjes met polyurethaan gaan wel 10x langer mee dan de normale vaatdoekjes (ze worden zelfs beter naarmate ze ouder worden!)
  • De WashPlate vaatdoek houder is van recyclebaar kunststof en gaat met gemak meer dan 5.000 wasbeurten mee. Da’s meer dan 10 jaar elke dag een schone vaatdoek.

We hebben het laten testen in een laboratorium en daar werden dus 100% van de bacterien verwijderd als onze washplate met het juiste doekje in de vaatwasser werd gedaan op 60 graden. In de wasmachine is gebleken dat bacterieen overspringen naar kleding en tevens is ook gebleken dat consumenten het doekje te lang laten liggen. We willen graag dat het brede publiek (met vaatwasser) dit gaat ontdekken en zien. En uiteraard kunnen we alle rapporten en onderzoeken en resultaten aan jullie leveren. De klanten die in het verleden de Washplate hebben gekocht zijn uitermate tevreden en komen ook terug voor nieuwe doekjes of washplate voor vrienden en familie

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share