Comfy for ladies

Briefing

Comfy is de dames underwear collectie van het Noorse underwear merk Comfyballs, ondergoed voor dames die wat extra’s verwachten van hun ondergoed. Comfy levert lingerie voor vrouwen in Nederland gratis bij je af. Tevens verzenden wij bestellingen die op werkdagen voor 22.00 uur worden geplaatst dezelfde dag nog, zodat je je bestelling in veel gevallen de volgende werkdag al in huis hebt.

In de collectie van Comfy for ladies, vind je een breed aanbod hipsters, tops en slips uitgevoerd in verschillende kleuren en materialen. Zo vind je bij ons altijd dat ondergoed wat perfect aansluit bij je wensen en activiteiten. Voor je een Comfy kiest, adviseren we je de maattabel van Comfy te raadplegen en zo jouw juiste maat te vinden. Mocht je vragen hebben over de maat, neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies. Mocht het blijken dat je toch niet de juiste maat hebt besteld, dan is het bij Comfy mogelijk om je product zonder problemen te retourneren.


What do we want an influencer to do:

Je ontvangt van ons een of meerdere producten om te testen / reviewen. Graag zien we een mooie Instagram wallpost (en liefst ook een story, waarmogelijk met swipe-up) , blogpost en/of Facebookpost waarop jijzelf en onze Comfy for ladies duidelijk te zien zijn. In overleg start je een winactie (optioneel), maar je deelt in ieder geval de unieke kortingscode die we jou geven om onze lingerie te promoten.

Let op: Dit is een barterdeal in combinatie met een affiliate vergoeding. Je ontvangt 5,25% commissie over elke aankoop die via jou geplaatst is. Dit meten we aan de hand van de unieke kortingscodes. Dus ook als de consument gaat Googlen en vervolgens via een andere influencer weer op de site van Comfyballs komt, maar jouw kortingscode gebruikt, wordt de sale aan jou toegekend.

Sign up for LinkPizza

or
Share