The Harbour Club Movie Night vrijdag 17 juli

Briefing

Vanaf a.s. vrijdag is het t/m augustus iedere vrijdag en zaterdagavond MovieNight bij The Harbour Club Vinkeveen! Vanaf 21.30 begint het langzaam donker te worden en zit je in een heerlijke setting met je voetjes in het zand op het Harbour Club strand een film te kijken. Uiteraard met een lekker drankje en grote bak popcorn in de hand.

Graag willen we mensen uitnodigen om ons te komen bezoeken en een heerlijke avond te beleven. Zeker in combinatie met het Movie Night & Sleep Over package, waarmee je ook kunt blijven slapen in Apollo Hotel Vinkeveen.

Een movie night ticket kost 17,50 euro per persoon en een Movie Night & Sleep over Package kost 140 euro voor 2 personen.

Wij stellen graag een Movie Night & Sleep over Package voor 2 personen beschikbaar voor aanstaande vrijdag 17 juli 2020, in ruil voor flink wat aandacht voor ons event en het delen van onze kortingscode voor al je volgers.

What do we want an influencer to do:

We zijn op zoek naar enthousiaste influencers met volgers in de doelgroep 18 - 40 jaar die a.s. zaterdag aanwezig kunnen zijn bij ons event in Vinkeveen. Lifestyle influencers en influencers die regelmatig posten over leuke uitjes (stedentrips/ uit eten/ festivals/evenementen) zouden goed bij ons passen.

Het succes van de campagne meten we af aan het totale bereik en aan het aantal tickets en arrangementen wat bij ons geboekt wordt. Om je volgers een extra cadeautje te geven, krijg je een persoonlijke promotiecode. Als jouw volgers deze code gebruiken, krijgen ze korting op een ticket.

Nog even op een rij:

  • Je kunt a.s. vrijdag 17 juli de movienight bezoeken incl sleepover in Apollo Hotel Vinkeveen
  • Je schrijft achteraf een leuk artikel en/of post/story over de movie night (tijdens extra social posts plaatsen wordt zeer gewaardeerd)
  • Je deelt jouw kortingscode 10BEACH en de link naar de ticketpagina, zodat je volgers een ticket kunnen bestellen
  • Je deelt voorafgaand aan aankomend event op vrijdag17 juli al content tbv stimuleren kaarverkoop


In de selectie zullen we vooral kijken naar een goede match (zie hierboven) en het bereik wat je voor ons kunt genereren (zoveel mogelijk aandacht via verschillende kanalen). Geef dus in je pitch aan hoeveel posts je waar gaat plaatsen.

Sign up for LinkPizza

or
Share