Brouw thuis jouw eigen bier - Eanske promotieset

Briefing

Zlef bier brouwen begint bij Braumarkt! Braumarkt is al jaren de nummer 1 in alles voor de hobbybrouwer. Met onze ruim bezochte website en winkels in Nederland en België zijn we dé specialist in bier, wijn en likeur maken. Maar ook voor het wecken, inmaken en zuivel maken kun je bij ons terecht.

Voor iedere startende brouwer hebben we een startset, en daar komt nu een nieuwe bij! Naast onze eigen startsets hebben we nu een collab met Stadsbrouwerij Eanske uit Enschede. Een zeer goedkope startset om zelf 5 liter bier te brouwen.

What do we want an influencer to do:

De nieuwe Craft brew kit van Eanske mag gereviewed worden. Er zijn 2 varianten met 2 verschillende bieren. De set bevat het minimum om te brouwen maar er zijn ook 3 upgrade kitjes beschikbaar om je eigen mini brouwerijtje te vergroten. Dat zijn een schoonmaak, meten en bottelset. De startkit zelf bevat ook het desbetreffende biertje dat je gaat (na)brouwen.

Van de influencer verwachten we uiteraard een positieve review. Puntjes van kritiek mag je natuurlijk altijd hebben, maar de eenvoud van het setje maakt het zo makkelijk om te brouwen dat we haast geen kritiek verwachten. Je brouwt met de starterskit en ontvangt ook de 3 upgrade sets ter promotie. Het liefst zien we de review in een video maar met een fotorepportage en duidelijke omschrijving is het ook mogelijk natuurlijk.

Sign up for LinkPizza

or
Share