Blije Kip - zomer campagne Buitenei

Briefing

Blije Kip is het grootste merk-ei van Nederland. De eieren van Blije Kip zijn te koop bij de Albert Heijn, Plus, Vomar en Jumbo. Dierenwelzijn, natuur en milieu staan voorop bij Blije Kip. Er zijn verschillende soorten Blije Kip eieren, maar in deze campagne periode leggen we de focus op het Buitenei (zowel 6 als 10 stuks)

Buiteneieren zijn eieren afkomstig van vrije uitloop kippen en worden verzorgd door boerenfamilies. Dit betekent dat onze kippen naar buiten kunnen wanneer ze maar willen. Ze krijgen dan alle ruimte om buiten heerlijke wormpjes te snacken, te stofbaden en lekker buiten te scharrelen. Ook hebben we bij Blije Kip een echte dierenwelzijn specialiste die onderzoek doet naar de happiness van onze kippen. Door veel in contact te zijn met de boeren en de kippen weten we wat er speelt op de boerderij en kunnen we elkaar helpen om steeds beter te worden! Zo hebben we samen kippenspeeltjes ontwikkeld zoals de graantap en de kipschommel waar onze Blije Kippen lekker de hele dag mee kunnen spelen.

Blije Kip eieren zijn beter voor kip, mens, boer en planeet. Dat proef je!

What do we want an influencer to do:

Wij willen dat de consument een bewuste keus maakt wanneer zij voor het eierschap van de supermarkt staat. Dit willen we bereiken door onze naamsbekendheid te verhogen.

Wij verwachten van jou dat je de boodschap van Blije Kip op je eigen enthousiaste manier vertelt. Dit mag zeker creatief zijn, al moet de verpakking van Blije Kip Buitenei (6 of 10 stuks) wel duidelijk op de foto/video te zien zijn. Daarbij ligt de focus op Instagram posts en minder op Instagram stories. Daarnaast is het belangrijk dat je ons altijd in je post/story tagt (zowel via tekst als in de post) (Instagram: @blije_kip_eieren, Facebook: @blijekip)

Graag ontvangen wij een pitch met jouw (creatieve) idee! 😊 

Let op: de publicatiedatum is tussen week 33 en 35 (10 augustus tot en met 30 augustus 2020). Alles wat niet binnen deze datums gepost wordt, komt niet meer in aanmerking voor de vergoeding. Houdt er ook rekening mee dat wij eerst een preview willen ontvangen. Stuur deze dus op tijd door ter goedkeuring. 

Deze campagne willen we groots maken met micro-influencers. De maximale vergoeding hiervoor is 50 euro.

Sign up for LinkPizza

or
Share