Villette Fietsen

Briefing

Villette fietsen, betaalbare kwaliteitsfietsen voor jong en oud !

Villette fietsen biedt u een modern en trendy assortiment (elektrische) fietsen in diverse prijsklassen. E-bikes met voorwielmotor of middenmotor, met een 7-versnellingen derailleur of een 3, 7 of 8-versnellingsnaaf en zelfs met een automatische versnellingsnaaf. De fietsen worden 100% rijklaar bij u thuis afgeleverd. U hoeft eventueel alleen stuur en zadel nog op de juiste hoogte in te stellen. De fabrieken waar de Villette fietsen worden geproduceerd hebben allen al jarenlange ervaring. Villette heeft voor elk type fiets de beste producent geselecteerd, die de hoogste kwaliteit weet te koppelen aan een prima prijs. Service en garantie krijgt u van de fabrikant, die hiervoor een serviceorganisatie heeft ingeschakeld met een landelijke dekking van circa 160 rijwielherstellers, waaronder enkele mobiele fietsenmakers. Er is er dus altijd een bij u in de buurt. U kunt op Villette vertrouwen! Ook wanneer u de elektrische fietsen online aanschaft.

Belangrijk: ( USP )

Villette brengt kleur in uw leven ( erg leuke kleurstellingen in tegenstelling tot het algemene aanbod in de markt )

Villette levert diverse maten dus voor iedere lengte heeft Villete een oplossing

Villette levert in een prijsrange van EUR 999.00 tot EUR 2699.00 en maakt hierdoor electrisch rijden voor iedereen toegankelijk

Villette levert diverse batterijen per fiets, derhalve is Villette geschikt voor het stadverkeer maar ook voor lange tourtochten

Villette levert eenvoudige fietsen, echter ook fietsen met high tech oplossingen waaronder een fiets met manuele enviolo naaf, beltdrive in plaats van ketting ondersteund door een prachtige overzichtelijk LCD display.

Villette werkt met fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat de fabriek een service organisatie in Nederland en Belgie heeft met 160 vaste service punten, aangevuld met premium service door 40 mobiele monteurs

Villette fietsen kunnen geleverd worden met de FSN Pechpas, uitgevoerd door de ANWB , kortom volledige mobiliteitsgarantie.

Villette fietsen zijn verkrijgbaar via o.a. Wehkkamp en Bol.com of via de website; www.villettefietsen.nl

Villette fietsen zijn er voor jong en oud. De frisse kleuren zullen het straatbeeld doen veranderen.

What do we want an influencer to do:

We gaan binnenkort 1 elektrische fiets verloten, jij gaat deze winactie promoten. Voorwaarden voor de deelname zijn als volgt:

  • Je volgt ons op Instagram en/of Facebook
  • Je liket de post
  • Je tagt een vriend/vriendin/familielid die ook van deze winactie af moet weten
  • Laat ons weten waarom jij zo graag onze elektrische fiets wilt winnen


Wij vinden het volgende belangrijk:

Aandacht voor het product en positiviteit over het product electrische fiets in het algemeen ( fietsen zonder electrische fiets is eigenlijk niet meer van deze tijd )

Enthousiasme over de USP's ( kleurrijk, ontwerp, maten, diversiteit, voordelig, technisch erg goed, probleemloos fietsen, pechpas )

Communicatie over de verkooppunten: Bol en Wehkamp. Pluspunt van Wehkamp: Je kunt in termijnen betalen. .

Betrouwbaarheid om fietsen online te kopen met daarbij een prachtig service concept.


Sign up for LinkPizza

or
Share