Sipan Style Hairline Promotie

Briefing

Sipan Style® is het merk van leermeester Hassan Ibach. Hassan kwam in 1996 naar Europa vanuit Syrië om zijn kappers carriere voort te zetten in Duitsland. In Syrië heeft hij dan al een succesvolle carrière als kapper en stylist achter de rug. In Duitsland behaalden hij zijn meesterschap in het kappersvak. Daarnaast is Hassan ook erkent visagist, masseur en modellen coach. Hassan heeft meegewerkt aan een aantal grote mode-en haarshows. Veel van deze shows zijn uitgezonden via de Duitse zenders: RTL, Pro7 en VDR. Ook helpt Sipan Style met het opleiden van jonge kappers in het vak, In Nederland is Sipan Style een erkend leerbedrijf. In de salon bied Hassan ook een cursus aan om het vak te leren. Nu heeft Hassan dus ook een eigen haar productlijn met verzorgende shampoo's, conditions, anti-oxidan creme, professionele kleuring en sipan magic, een unieke intensieve haar therapie.

We willen graag dat jij de gloednieuwe haar productlijn met verzorgergende haarproducten van Sipan Style gaat promoten.


What do we want an influencer to do:

Ik verwacht dat jij als influencer jouw volgers inspireert om de producten van Sipan Style te proberen. Je bent hier vrij in qua verwachting, we vetrouwen op jouw expertise en waar jij de meeste resultaten of bereik verwacht. Het mag op jouw eigen bekende kanaal en we staan open voor aanbiedingen waarbij we een kortere of langere samenwerking hebben. We zien zelfs graag verschillende opties tegemoet.

We verwachten dat jij in ieder geval sipanstyle op FB, IG en/of YouTube tagt / naar verwijst, of in een blog een dofollow link plaatst naar de shop.

We staan hier nog volledig open in dus wees creatief, we zijn erg benieuwd!

De producten die je van ons ontvangt om te reviewen en promoten zijn afhankelijk van jouw behoeften. Geef dus aan in je pitch welke producten je graag zou je willen ontvangen.

Apply to join this campaign

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or
Share