Vloerkleed veiling - Disena.nl

Briefing

Disena.nl is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van vloerkleden. Voor ieder budget en voor ieder interieur een geschikt vloerkleed aan kunnen bieden is ons doel. De webshop is pas geleden gelanceerd. Onze doelgroep bestaat grotendeels uit vrouwen in de leeftijd van 25 tot 65+.

In de loop van oktober (startdatum nog niet 100% zeker) starten wij met vloerkleed veilingen. Iedere week veilen wij online een nieuw vloerkleed op een manier zoals dat ook bij bijvoorbeeld vakantieveilingen gebeurt. Bieden kan vanaf €0,- Om deel te kunnen nemen is een account bij Disena.nl nodig. Inschrijvers ontvangen vanaf dat moment ook de nieuwsbrief van Disena. Het doel is dan ook om zoveel mogelijk inschrijvers voor de nieuwsbrief te genereren.

What do we want an influencer to do:

Het concept van online veilingen is populair. Het is leuk om deel te nemen en bovendien maak je kans op een mooi vloerkleed voor heel zacht prijsje. Wij verwachten van influencers dat ze hun doelgroep weten te enthousiasmeren om zich in te schrijven. Zo zijn ze namelijk als eerste op de hoogte als er een nieuw veiling live gaat.

Sign up for LinkPizza

or
Share