Boerenkaas door de brievenbus

Briefing

Wij zijn de firma kaas, wij verkopen boerenkaas op abonnementsbasis, en leveren door de brievenbus: boerenkaas bij jou op de mat!

En zo doen wij dat: Gewoon ècht lekkere boerenkaas. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Eerlijk voor de boer: Wij kopen onze kaas direct bij de boer. Verser dan vers, zo smaakt de kaas het best. En we betalen er een eerlijke prijs voor. We kennen de boeren persoonlijk en werken alleen met mensen die onze liefde voor boerenkaas met ons delen. 

Proef de natuur: Boerenkaas komt niet uit een fabriek, die wordt gemaakt met de hand! De melk komt van de koeien van onze boeren. De melk gaat dagvers en rauw in het kaasbad. De smaak varieert licht gedurende het jaar. Want bij een natuurproduct hangt de smaak af van het seizoen of hoe de koe zich voelt. Dus, laat je verrassen door boerenkaas!

Het abonnement: Elke twee weken een vers stuk kaas bij jou op de mat. Onze boeren worden blij van abonnees, dan weten ze namelijk hoeveel kaas ze moeten maken. Het geeft ze ook zekerheid van een stabiel inkomen. Dat is precies waarom de firma kaas ze helpt. De firma kaas heeft een abonnement dat je altijd kan pauzeren of stopzetten. Doe je mee? 

Onze klanten vinden ons leuk vanwege het concept: boerenkaas door de brievenbus. Omdat we lokale boeren steunen. En omdat we de boer een beter prijs voor zijn kaas betalen. Onze doelgroep is eigenlijk iedereen die van kaas, koken en een eerlijke lifestyle houdt.

What do we want an influencer to do:

Breng ons product, maar vooral ook ons concept onder de aandacht: echte boerenkaas, door de brievenbus. Steun de lokale boeren. Zonder dat er meer busjes in je straat rijden om pakketjes te brengen, want ons pakje gaat mee met de postbode. het is belangrijk dat je de juiste termen gebruikt in je uitingen, vandaar dat de preview fase erg belangrijk is.

Ons product is heerlijk op de boterham, maar ook op de croissant, bij de borrel, uit het vuistje, in een gerecht, over een gerecht, bij wijn, als tussendoortje en als late night snack... Waar we vooral trots op zijn, dat zijn onze boeren, en daarom vertelt de firma kaas ook het verhaal ván de boer, niet over de boer. De boeren staan bij ons centraal, niet de kaas, en niet dat mooie doosje door de brievenbus.

Graag zouden we meerdere samenwerkingen aangaan en een mooie bereik realiseren voor ons mooie product. Daarbij willen we graag de conversie tracken. Wij voorzien je daarom van de juiste utm-link om te delen in je artikel en/of swipe-up.

Sign up for LinkPizza

or
Share