Campaign

Verzorgd de deur uit met PMU voor je wenkbrauwen

Briefing

PMU Casa® biedt permanente make-up (PMU) aan. Elke dag wenkbrauwen bijtekenen en eyeliner aanbrengen is met permanente make-up niet meer nodig. Permanente make-up is het inbrengen van speciale pigmenten in de huid, ook wel pigmenteren genoemd.

Het natuurlijke effect van permanente make-up is niet van echt te onderscheiden, maar uiteindelijk vervagen de pigmenten in de huid. Hoe snel dit gebeurt, is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder uw huidtype. Bij PMU Casa® werken we met moderne apparatuur en met de nieuwste technieken.

Beautysalon PMU Casa® in Zeewolde biedt verschillende behandelingen op het gebied van permanente make-up aan. Onder andere: 3-d hairstrokes, powderbrow, ombre en schaduw. Alle collega's zijn gediplomeerd, en we zijn in het bezit van een geldig GGD certificaat. Graag leggen we je uit wat de verschillende behandelingen zijn:

3-D Hairstrokes.

3-D Hairstrokes is de meest gebruikte techniek.Het is nu mogelijk om haartje voor haartje wenkbrauwen te creëren, die er natuurlijk en vol uitzien en die niet van echt te onderscheiden zijn.

Schaduw

Bij het schaduwen van de wenkbrauw worden er geen strakke lijnen gebruikt. De wenkbrauw wordt ingekleurd, waardoor deze duidelijker wordt en meer naar voren komt.

Powderbrow

Bij powderbrows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Op een heel subiele wijze worden de pigmenten ingebracht, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd.

Ombre

Een nieuwe trend is de ombre wenkbrauw. Deze techniek is hetzelfde als bij de powderbrow, alleen hierbij wordt de aanzet lichter en luchtiger aangebracht aan de buik en de staart van de wenkbrauw.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share