Campaign

Witte Reus wasmiddel

Briefing

Witte Reus is het ideale wasmiddel voor gezinnen: het biedt een reuzenwaskracht voor een voordelige prijs. Dankzij zijn sterke waskracht is het wasmiddel een krachtige vlekverwijderaar en is extra sterk tegen vlekken, al vanaf 20 graden Celsius. Door de hoogwaardige parfumtechnologie in het poeder wasmiddel kun je nu een intense, langdurige frisse geur in jouw kleding krijgen. Daarnaast is Witte Reus milieuvriendelijk en een duurzame keuze vanwege zijn lage energie- en waterverbruik. Witte Reus wast een berg, kost een beetje!

We zoeken een influencer die een gezin heeft en bij wie de wasmachine vrijwel elke dag aanstaat. Het leukste lijkt ons om een blog te schrijven over jouw wastips (hoe vaak was je, hoe zorg je ervoor dat de wasmand niet overstroomt, iedereen schone kleren in de kast heeft) en hierbij het wasmiddel van Witte Reus onder de aandacht brengt doormiddel van een uitgebreide review met jouw ervaringen. Het is belangrijk dat de boodschap dat Witte Reus het ideale wasmiddel voor gezinnen is, goed naar voren komt.

Je krijgt de volgende producten opgestuurd: Color Reus Duo Caps 14 wasbeurten, Frisse Reus Malaysia Gel 20 wasbeurten , Color Reus Gel 20 wasbeurten, Witte Reus Duo Caps 14 wasbeurten en Witte Reus gel 20 wasbeurten.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share