Campaign

Goood Petfood!

Briefing

Promoot jij samen met je hond werelds éérste klimaatneutrale hondenvoeding? Al zes generaties langs maakt onze fabrikant hoogwaardige dierenvoeding. Vandaag de dag hebben we twee inhouse labaratoria, een groot team aan dierenartsen en strenge kwaliteitscontroles, om er dag na dag voor te zorgen dat jouw hond enkel het allerbeste krijgt.

Premium hondenvoeding, precies zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft. Het welzijn van je huisdier ligt ons na aan het hart. Daarom gebruiken we enkel hoogwaardige en gecontroleerde ingrediënten: gecertificeerd vlees van dieren met vrije uitloop, groenten uit regionale landbouw en uitgebalanceerde vitale stoffen vormen samen een natuurlijke, premium voeding voor je hond.

Goed voor de planeet. Wij willen elke hond een lang, gezond en gelukkig leven bieden. Zonder toevoegingen. We letten op een duurzame ecologische voetafdruk door onze CO2-uitstoot continu te blijven reduceren, en alles wat we uitstoten - van de veeteelt tot aan het voederbakje - met gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten te compenseren. Hierdoor zijn wij 's werelds eerste klimaatneutrale hondenvoeding.

Goede doelen. Met de aankoop van elke verpakking Goood hondenvoeding doe je iets goeds. Zowel voor je hond als voor de planeet. Want een deel van de opbrengst komt ten goede van dieren, mensen en het milieu. Zo steun je met elke maaltijd actief één van onze duurzame initiatieven.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share