Campaign

Teufel SUPREME ON koptelefoon

Briefing

Teufel is een Berlijns audiomerk met een geschiedenis van inmiddels al meer dan 40 jaar. Al onze producten zijn designed & engineered in Berlijn en de verkoop gebeurt alleen onze webshops en brandstores. Bij Mediamarkt zul je ons dus niet vinden.

Naast de Duitse webshop, hebben we ook veel internationale webshops, waarvan de Nederlandse webshop de oudste is: dit jaar vieren we in Nederland ons 10-jarig bestaan. In 1979 zijn we begonnen met de verkoop van luidsprekerbouwpakketten, maar inmiddels verkopen we alles rondom audio. Stereo-, multiroom speakers, soundbars en home cinema sets – you name it – maar natuurlijk ook lifestyle producten als koptelefoons en portable speakers.

Teufel systemen hebben niet alleen een herkenbare look, maar ook een typische Teufel sound. Vaak zijn onze producten net een beetje anders, kijk bijvoorbeeld naar onze ROCKSTER. Dit is de luidste mobiele speaker ter wereld, met dj-mengpaneel en heel veel fun features, maar bovenal met een volume van 121 dB. Dat is drilboor-level 😉

Ons focusproduct

Voor één van onze nieuwste lifestyle koptelefoons, de SUPREME ON, zijn we op zoek influencers, die deze on-ear koptelefoon op een leuke, spannende en innovatieve manier aan zijn/haar followers wil voorstellen.

De koptelefoon heeft veel specs en features die de moeite waard zijn. Zo heeft hij naast een goede sound met een helder hoog en een punchy bass, een lekker lange speelduur en een handige ShareMe-functie. Hiermee kunnen jullie met een tweede Supreme On met z’n tweetjes naar een playlist luisteren, maar ook samen via de laptop naar jullie favoriete serie kijken.

De Supreme On is verkrijgbaar in 5 eigentijdse kleuren.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share