Campaign

Verras je Valentijn met een hotel of fly giftcard

Briefing

Wij zijn 123hotelgiftcard of 123FlylGiftcard, aangenaam! Onze Cadeaukaarten zijn een ideaal cadeau voor elke gelegenheid. Snel geregeld. Voor iedere verjaardag, feestdag of jubileum. Of als zakelijke incentive voor uw personeel of relaties. En veel leuker dan weer een paar sokken of een fles drank. Kies voor snel digitaal toezenden of per post. Je geeft een belevenis met maximale flexibiliteit en effect. De ontvanger kan zelf zijn bestemming kiezen. De ontvanger van jouw 123hotelgiftcard of 123FlylGiftcard kan zijn cadeau verzilveren door naar onze site te gaan en te boeken. Wereldwijd is er keuze uit 200 airlines en 250.000 hotels in talloze landen. Denk aan Eenvoudige stadshotels of super-luxueuze resort hotel en bijna iedere bestemming die je je maar kunt bedenken. Alle giftcards zijn 2 jaar geldig.

Door onze jarenlange ervaring en officieel agentschap van IATA en KLM weten we waar we het over hebben. Wij vinden het bieden van een goede service erg belangrijk en zijn druk bezig internationaal te gaan. De sites zijn inmiddels in 10 talen beschikbaar.

Sociale media.

Inmiddels zijn we heel actief op social media. We zetten regelmatig win- acties en quizes op en starten nu een Valentijnsdag actie. We hebben tevens veel ideëen in de pijplijn: Hotel van de maand, tips, mooie video's van geweldige locaties en speciale hotel aanbiedingen.

Waar willen we om bekend staan?

We hoeven niet de grootste te zijn, maar wel absoluut de beste. Ons bedrijf heeft een heel goede naam in de Nederlandse reiswereld en dat willen we zo houden!

Duurzaamheid en motivatie staan hoog in het vaandel bij ons. Dus:

  • Een supergoed draaiende website, eenvoudig en overzichtelijk
  • Groots mogelijke aanbod van hotels en airlines tegen concurrende prijzen
  • Zeer goede klanten service

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Edit Deliverable proposal
Share