Campaign

Hbo-opleidingen in agro, food en leefomgeving HAS

Briefing

HAS Hogeschool is hét opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland in de sector agro, food en leefomgeving op 2 vestigingen: Den Bosch en Venlo. Het is een middelgrote hogeschool waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. Onze kernwaarden zijn: betrokken, ondernemend en eigenwijs.

WERK AAN DE WERELD

Al ruim 70 jaar zijn we bij HAS Hogeschool bezig met die wereld van morgen. Lokaal en globaal. Waar ligt de ideale balans tussen mens, natuur en economie? Hoe zorgen we voor voldoende goed en gezond voedsel voor iedereen? Hoe creëren we een vitale leefomgeving?

Bij HAS Hogeschool zijn opleidingen gericht op de dagelijkse praktijk, het echte leven. Kennis en ervaring van HAS-docenten en professionals uit het werkveld komen samen met de frisse blik van onze studenten. Zo werken we samen aan oplossingen voor kleine en grote vraagstukken op het gebied van agro, food en leefomgeving.

De wereld van de HAS is groot. Maar, in het midden staan altijd onze studenten. Open minded, nieuwsgierig en scherp. Echte HAS’ers. Klaar om aan te pakken.

ONZE OPLEIDINGEN

We bieden opleidingen aan voor scholieren die interesse hebben in food, gezondheid, de agrarische sector (tuinbouw, akkerbouw, veehouderij), aardrijkskunde, paarden, honden, katten of het verbeteren van de wereld, willen combineren met bedrijfskunde, management, biologie, techniek, creatie en innovatie. Bekijk onze opleidingen op: https://www.hashogeschool.nl/hbo-opleidingen

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Edit Deliverable proposal
Share