Campaign

Temple of Love

Briefing

Temple of Love is een online evenement over Liefde, Relaties en Erotiek op 1 mei 2021 van 20.00 tot 00.00. High end. Niet 'plat'. Maar ook niet enkel 'zweefs'. Bovenal respectvol. Inspiratie, plezier en contact met elkaar staat centraal. Volg workshops, talks, ontmoet anderen (chat / videochat) en geniet van divers entertainment. Kortom: een prikkelende avond samen 'thuis uit'. Het evenement is voor iedereen tussen de 18 en 85 die geïnteresseerd is in liefde, relatie en erotiek.

Zak onderuit terwijl je geniet van erotisch entertainment in de cinema of zoek de spanning én anderen (chat & videochat) op in de Garden of Love. De Temple of Knowledge is dé plek voor relationele, emotionele en seksuele zelfontplooiing. Hier volg je sessies van toonaangevende seksuologen en andere experts op het gebied van liefde en relaties. Ga jij graag op onderzoek uit om je grenzen te verleggen? Duik dan in de prettige privacy van je eigen woon- of slaapkamer ondergronds The Cellar of Darkness in voor masterclasses en workshops over erotische massages, webbing en bondage óf maak iemands dromen waar in The Pleasure Fountain. Op de Mystic Market kun je bovendien alles vinden om je nieuwe ervaringen in de praktijk te brengen me lingerie of wannahaves. Kortom: sit back and relax. Of juist niet..

Christine Le Duc is 'hoofdpartner' naast een van de vele andere partners zoals &C en DuskTV. De kaartverkoop is reeds gestart en er staat een gave teaser op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=NXXunv0rdp4

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share