Campaign

De sterkste lungo die je ooit gaat drinken!

Briefing

Sinds 2016 zorgen wij met De Koffiejongens ervoor dat steeds meer mensen nooit meer zonder koffie komen te zitten. Dit doen wij door een koffie abonnement aan te bieden met 100% biologisch afbreekbare koffiecups voor je Nespresso apparaat. Dat is koffie die ook nog eens heel erg milieubewust gemaakt en geleverd wordt! 

Onze huidige smaken

Lungo, Lungo Forte, Espresso, Ristretto en Decaf. Stuk voor stuk uniek. Maar voor een enkeling soms nog net niet sterk genoeg...

Daarom: jij vraagt, wij draaien. Waar het overgrote deel al erg te spreken is over het huidige assortiment, bestaat er ook nog een deel die snakt naar een buitegewoon sterke kop koffie. Daar zijn wij dan ook direct naar gaan handelen. 

Lungo Extra Forte

Na wekenlang finetunen hebben wij de perfecte combi gevonden voor het maken van de Lungo Extra Forte. Bestaande uit een blend van Arabica en Robusta bonen, die wij nu dan ook een stuk donkerder branden. De Koffiejongens associëren de smaak met rook, vuur, as en kolen. En aangezien wij er 30% Robusta bonen aan toevoegen bevat de Lungo Extra Forte ook nog eens een extra cafeïne boost. Dan denk jij misschien: Dat lijkt mij nou een beetje heftig. Nou precies, hou dat vast, hij is vrij krachtig! Et voilà: De sterkste Lungo die je ooit gaat drinken! 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Edit Deliverable proposal
Share