Campaign

Difrax babyproducten

Briefing

Difrax is A-merk in baby- en kinderproducten en al sinds 1967 een echt Nederlands familiebedrijf. Al meer dan 50 jaar ontwerpen en maken we babyproducten voor baby’s en hun ouders. Onze twee grootste productcategorieën zijn fopspenen en babyflessen. We voeren hierin constant innovaties door om ervoor te zorgen dat we het beste op de markt kunnen blijven aanbieden. Onze unieke S-Fles is niet voor niets de meest verkochte babyfles in Nederland. 

Fopspenen

Onze fopspenen kenmerken zich door het vlindervormige schildje. Door de inkeping onder het neusje kan het kindje vrij blijven ademen. Dit is niet vanzelfsprekend; bij sommige merken zit de fopspeen direct onder het neusje. Dit kan de ademhaling bemoeilijken. Daarnaast zitten er luchtgaatjes in het schildje ter voorkoming van irritatie van het (vaak nog) tere babyhuidje.

Elke baby heeft een eigen voorkeur en eigen zuigbehoefte. Difrax biedt daarom twee varianten fopspenen, Natural en Dental, in 5 maten en met veel keuze in kleuren en prints. Naarmate je kindje groter wordt, wordt het zuiggedeelte steeds massiever, zodat het in verhouding blijft met de sterker wordende kaken van je kindje. Ook groeit het schildje mee met het gezichtje van je kindje.

Alle voordelen (USP) van de Difrax Fopspeen:

✓ Vlindervormig schildje laat het neusje vrij

✓ Smaak-, geur-, allergie en BPA-vrij

✓ Ontwikkeld met logopedisten en tandartsen

✓ Optimale luchttoevoer, voorkomt huidirritatie

✓ Groeit mee met de zuigbehoefte en leeftijd van je kindje

✓ Verkrijgbaar in Natural en Dental

Flessen

Anti-Colic S-fles tegen darmkrampjes

Babyflessen zijn onmisbaar in het eerste levensjaar van je baby. Onze babyfles is vanaf de geboorte te gebruiken en de beste fles in combinatie met borstvoeding.

✓ Geen mix van lucht met voeding

✓ Optimaal behoud van voedingswaarden en vitamines

✓ Flessenspeen met soft coating geeft extra grip

✓ Ergonomisch voeden, geschikt voor elke voedingshouding

✓ Meest hygiënische babyfles

Babykrampjes kunnen ontstaan door het binnenkrijgen van lucht tijdens het voeden. Het anti-koliekventiel en de unieke S-vorm van de Difrax S-fles zorgen ervoor dat lucht niet met de voeding vermengt. Zo krijg je kindje minder lucht in de darmpjes en dit vermindert de kans op krampjes! En bovendien blijven voedingswaarden en vitamine A, C en E optimaal behouden.

De S-vorm zorgt er ook voor dat je tijdens het voeden automatisch in de juiste, natuurlijke houding zit. Zelfs als de fles bijna leeg is, wordt de speen nog volledig gevuld met melk en kan de voeding in dezelfde houding gegeven worden. Dit maakt elke voeding van begin tot eind een ontspannen moment voor jou en je kindje.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Edit Deliverable proposal
Share