Campaign

ProtectAir Kalknagel Kit

Briefing

ProtectAir is een van Nederlandse merk in 2018 gestart door 2 ambitieuze Nederlandse ondernemers, specialiseert zich in de directe (internet) verkoop van zelfzorgmiddelen aan consumenten onder de merknaam ProtectAir. Sinds 2018 is ProtectAir online Europees marktleider met de verkoop van kalknagel producten in maar liefst 9 landen.

De Producten van ProtectAir zijn uitvoerig klinisch getest, volledig gedocumenteerd en als medisch hulpmiddel geregistreerd in de Europese Unie. Door de unieke samenstelling, kunnen ze tot de beste in hun categorie gerekend worden. In slechts 2 jaar heeft ProtectAir meer dan 250.000 tevreden klanten weten te helpen met hun kalknagel problemen. Vanaf November 2020 heeft ProtectAir een unieke lijn acne producten gelanceerd die acne, puistjes en jeugdpuistjes effectief van buiten en binnenuit behandelt.

Met deze campagne richten wij ons op onze kalknagel producten. Onze kalknagel kit kenmerkt zich door een complete behandelmethode met een unieke medische schoenenspray, die je schoenen desinfecteert en zo herinfectie van nagels in je eigen schoenen voorkomt. De #1 bron van herinfectie van nagels zijn je eigen schoenen, omdat schimmels en bacteriën zich diep in de schoenen nestelen, waar ze een continu gevaar voor herinfectie vormen.

Diverse A-merken (nailner, wartner, mycosan) behandelen slechts de nagelinfectie, maar vertellen niet dat je de bron ook moet aanpakken. Resultaat: je komt nooit van de infectie af en bent veel geld aan je behandeling kwijt.

ProtectAir is eerlijk over de behandeling van kalknagels en biedt een unieke oplossing.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share