Campaign

Say cheese pizza's - Domino's Pizza Nederland

Briefing

Domino’s: 's werelds grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf. 

We hebben 17.000 winkels over de hele wereld. Alleen al in Nederland maken we ieder jaar meer dan 20 miljoen pizza’s. Al onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn verser dan vers! En we bezorgen je pizza gemiddeld binnen 21 minuten. In alle smaken en variaties die je kunt bedenken, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Eet smakelijk!

De actiepizza's

De nieuwe actiepizza’s draaien helemaal om kaas. Deze staan voor 3 maanden op ons menu tot eind December.

De winter komt er aan en een warme kaas pizza past helemaal bij dit seizoen. Het kaasfonduen of racletten zien we vaker terug. Daarom introduceren we onze 3 cheesiest pizza’s ooit! Deze pizza’s zijn overloaded met verschillende kazen. Hieronder is te lezen welke drie heerlijke nieuwe pizza's we hebben.

  • Pizza new Four Cheese met tomatensaus, mozzarella, Gouda en cheddar kaasmix en zachte Franse kaas
  • Pizza Cheese en Bacon met crème fraîche, mozzarella, ui, zachte Franse kaas en bacon
  • Pizza Cheese en Grilled Beef met tomatensaus, mozzarella, champignons, grilled beef, Gouda en cheddar kaasmix, zachte Franse kaas en lente-ui

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share