Campaign

Jimmy Choo - I want Choo Singles day

Briefing

Met bijna 40 jaar jaar expertise is Elha Cosmetics een toonaangevende distributeur van internationale topmerken in de cosmetica- en parfumindustrie in de Benelux. Met trots vertegenwoordigen wij gerenommeerde merken zoals Bergman Beauty Care, Dsquared2, Philipp Plein, Jimmy Choo, La Prairie, Montblanc, Coach, Trussardi, Versace en nog vele andere luxe merken.

Jimmy Choo

Jimmy Choo, het wereldberoemde schoenenmerk waar menig celebs als Beyoncé en Heidi Klum mee wegloopt, lanceerde dit jaar met een must-have parfum: ‘I Want Choo’ is een ode aan de speelse, zelfverzekerde Jimmy Choo-vrouw. Jimmy Choo is door zijn expertise in het ontwerpen van high fashion accessoires onlosmakelijk verbonden met de wereld van de rode loper. Gedurfd, vrolijk, met een hoog glamourgehalte de perfecte combinatie. 

De geur

‘I Want Choo’ is een krachtige oriëntaalse bloemige geur die explodeert van vreugde, optimisme, met een verleidelijke twist. De geur van mandarijn contrasteert met de fluweelzachte perzik en geeft een gevoel van opwinding en verwachting. De rode magische lelie is een fascinerende, bijna hypnotiserende bloem. De zomerse en vanille-achtige tonen versmelten met de sensuele vibes van Arabische jasmijn. De basis van vanille en benzoë, een duo van rijke, intense geuren, verankeren de geur en laten een sensuele indruk achter. De parfumeurs kozen magische rode lelie als uitgangspunt voor de geur. Een originele, levendige bloem met een prachtig rood uiterlijk en spinachtige bloembladen.

De campagne

De ‘I Want Choo’ campagne benadrukt de energie en intensiteit van de nieuwe, sensuele geur. Drie vriendinnen maken zich klaar om de hele nacht te feesten. Het gaat niet om uitgaan, maar om het delen van plezier en het lachen met vriendinnen tijdens een onvergetelijke meidenavond. Elegantie en stijl staan hierbij centraal. De drie modellen, Madison Heardrick, Damaris Goodrie en Yue Han genieten van de voorbereiding en veranderen hun huis in hun eigen persoonlijke club. Ze hebben plezier samen, alle outfits worden gepast, er wordt gedanst, gelachen en er worden dromen gemaakt. 

De campagnevideo

Speels – Vrolijk – Glamoureus – Gedurfd – Verleidelijk 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share