Campaign

Sunday Swim

Briefing

Sunday Swim is een Nederlands label gericht op zwemkleding en beachwear voor dames. Onze eerste collectie is sinds augustus live, en beschikbaar online via www.sundayswim.nl.

Wij zijn momenteel hard aan het groeien. Om onze groei via de verschillende social media kanalen verder te bevorderen, hebben wij jullie hulp hard nodig! Ondanks de (aankomende) herfst- en winterperiode vinden wij het belangrijk om zichtbaar te blijven door te benadrukken dat zwemkleding niet alleen bij warme dagen en zachte zomeravonden hoort. Voor ons betekent zwemkleding een gevoel van vrijheid, avontuur, zelfverzekerheid en nostalgie. Iets wat wij graag het gehele jaar aan onze doelgroep uitstralen.

Kort over Sunday Swim: de eerste collectie bestaat uit tijdloze en minimalistische swim essentials in klassieke kleuren – allen met een speelse touch en flatteuze pasvormen. De bikini’s en badpakken zijn in Nederland ontworpen en daarna handgemaakt van stevige badstoffen met een unieke ribstructuur. Kwaliteit en een goede pasvorm zijn uitermate belangrijk. Daarom is ons motto ook: Feel good in the skin you're in. Daarnaast hanteren wij een duurzame kijk op onze productie- en verkoopprocessen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share