Campaign

GO vegan with Taco Mundo

Briefing

Taco Mundo is de eerste en enige landelijke bezorger van Mexicaanse gerechten met 33 winkels door heel Nederland. Wij geven een verrassende draai aan de traditionele Mexicaanse keuken. Van heerlijke Burritos tot Nachos a la Mexicana die je kunt dippen in een van onze acht huisgemaakte Salsas. Al onze gerechten worden met liefde bereid en met een glimlach bezorgd. Taco Mundo is verrassend, betrouwbaar, kleurrijk en toegankelijk. Ons team werkt samen met topchef Gustavo om ons menu continu verder te ontwikkelen en neemt daarin de laatste culinaire trends mee; zo bestaat onze menukaart voor 20% uit vegetarisch gerechten.

Vanwege het 20-jarig bestaan van Taco Mundo hebben we in samenwerking met het merk PLNT (het Nerderlandse merk dat plantaardige vleesvervangers biedt) een populair gerecht terug gebracht op de kaart, maar dan in een groen jasje!

De exclusieve Vegan Chili con Carne van Taco Mundo en PLNT is een combinatie van traditionele Mexicaanse producten en de originele, niet van het echt te onderscheiden vlees smaak en structuur. De ‘vleesopvolgers’ worden met zorg bedacht en bereid door eigen slagers om zo dicht mogelijk bij het origineel in de buurt te komen en zijn een bron van belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine B12, ijzer en eiwitten. Proef jij het verschil?!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share