TOMS - Help mensen in nood

Briefing

What do we want an influencer to do:

Inmiddels zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken: TOMS. Naast de espadrille-geïnspireerde Classics, biedt TOMS® een verscheidenheid aan schoenstijlen voor het hele gezin.

Het ontstaan van TOMS: In 2006 ontmoette de Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie kinderen in een dorp in Argentinië, en ontdekte dat ze geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om ze te kunnen helpen zette hij TOMS® op, een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat wordt verkocht, een paar nieuwe schoenen schenkt aan een kind in nood. One for One™Toen hij zich realiseerde dat deze beweging andere basisbehoeften zou kunnen dienen, werd TOMS® Eyewear gelanceerd. Met de aankoop van elk paar TOMS®, doneert TOMS® aan een mens in nood. One for One™.

Om de visie en het goede werk van TOMS op zo groot mogelijke schaal uit te kunnen voeren willen we dit verhaal verspreiden. En daar hebben wij jullie voor nodig: Influencers die hun eigen netwerk en bereik inzetten voor ons goede doel! Zoals eerder genoemd: One for One betekent bij ons: een aankoop betekent eenzelfde product voor een mens in nood.

Draag jij mensen in nood ook een warm hart toe en sta jij achter onze One for One visie? Help ons dan helpen!

Doelstelling

De campagne heeft als doel e-mail nieuwsbriefinschrijvingen te werven voor TOMS. Iedere deelnemer van het geheugenspel maakt kans op € 250,- shoptegoed en ontvangt na verificatie van het e-mailadres gegarandeerd € 5,- shoptegoed voor de officiële TOMS webshop.

Hoe kun jij ons helpen?

Het TOMS geheugenspel onder de aandacht brengen en onze One for One campagne promoten dmv een artikel, links, social media posts, vlog etc.

Vergoeding

Deelnemers aan het Het TOMS geheugenspel schrijven zich in voor de e-mail nieuwsbrief en maken kans op € 250,- shoptegoed voor TOMS. Als je toegang krijgt tot de campagne ontvang je een vergoeding van €1,- voor elke nieuwsbrief-inschrijving die via jou binnenkomt.

Het TOMS geheugenspel triggert jouw bezoekers naar onze site te gaan: Elke deelnemer ontvang €5,- shoptegoed* en maakt kans op €250,- shoptegoed. Het ouderwetse memory is vermakelijk om te doen en levert jou weer vergoedingen op bij het inschrijven voor de nieuwsbrief, dat is namelijk nodig om de winnaars bekend te maken van het shoptegoed. *Na verificatie van het e-mailadres.

Je pitch:

* Pitch met een voorstel(wat ga je doen en op welke kanalen)

* Geef aan welke aantallen je denkt te kunnen realiseren (views / likes / inschrijvingen)

Let op:

Vraag je in plaats van de affiliate lead vergoeding een fixed fee? Dan betalen wij de affiliate vergoeding uit en vullen wij deze aan tot de gevraagde fixed fee. Wij keren dus bij goedkeuring altijd uit ook als de vergoeding van affiliate hoger zijn dan de pitch bedrag. (bijv A: je vraagt €100,-,. De affiliate vergoeding zou €60,- zijn, dan vullen wij dit aan met €40,-. B: je vraagt €100,-. De affiliate vergoeding aan inschrijvingen is €150,- dan ontvang je €150,- aan affiliate vergoeding totaal.) Deze campagne loopt t/m 30 juni 2018. We meten tot deze datum de nieuwsbrief-inschrijvingen, daarna kunnen we ook geen vergoedingen meer toekennen.

Pitch alleen als je aan alle voorwaarden kunt voldoen.


Sign up for LinkPizza

or
Share