MediaKit of jouvence.nl

Jouvence

In de hoofdlijnen is Jouvence een beautyblog, maar daarnaast vind ik het ook erg leuk om te schrijven over lifestyle, diy's, recepten, hotspots, travel, fashion, persberichten en persoonlijke artikele...
jouvence.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
    Example
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
  • Press release € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Giveaway € 0 - € 250
3k
Views every month
2.5k
Unique visitors every month
26
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Amy de Keijzer

Amy de Keijzer

Mijn naam is Amy, ik ben 24 jaar jong (5 mei 1993) en woon in een dorp in Gelderland. Ik heb een vriend waarmee ik al 8 jaar samen ben en sinds kort zijn we 'papa & mama' geworden van 2 katertjes; Bengel & Boefje. Ik houd van lekker eten, leuke dingen doen, op vakantie gaan en heel veel make-up!

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Producten van Newpharma

8 hours ago


Wie denkt dat je bij de apotheek terecht kunt voor medicijnen heeft het mis, want je vind er nog een heleboel andere fijne producten. Met name verzorgingsproducten speciaal voor de gevoelige huid, merken als Vichy, Eucerin, La Roche-Posay, L'Occitane, Bio-Oil, Weleden, Bioderma, Embryolisse, maar ook make-up speciaal voor de gevoelige huid. Vandaag review ik een aantal producten van merken die uit de apotheek komen.

Miss Sporty - Crazy me collectie: creamy shadow pencils

3 days ago

Miss Sporty heeft weer een leuke nieuwe collectie uitgebracht, de crazy me collectie. Uit deze collectie review ik voor jullie de crazy smoky! creamy shadow pencils in vier verschillende kleuren.

Fotocollage van Canvas Company

5 days ago

Kun jij net als ik moeilijk kiezen? Misschien is een fotocollage op canvas dan ook wel iets voor jou! Van Canvas Company mocht ik een fotocollage op canvas uitproberen, ideaal, want ik heb zoveel leuke foto's dat het kiezen van één foto erg lastig is. De vraag of ik dan een fotocollage op canvas wilde testen kwam dan ook erg goed uit.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
jouvence.nl
MediaKit: Jouvence
3k
3,000
2.5k
2,450
193
https://www.facebook.com/amyjouvence
0 687
https://www.instagram.com/blogjouvence
€ 0 - € 250
Share