MediaKit: Website Influencer

Influencer: andrea muric

andrea muric

Millenial mom van drie. Vlogt, inspireert, motiveert en biedt herkenbare situaties voor de moderne moeder van nu!

Offered products

  • Link € Login for price
  • Article € Login for price

Statistics

10k - 50k
Reach
(unique visitors)
671
Views
467
Domain Authority
961
Trust flow
222
Citation flow
788
TF/CF
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Wij mochten Disneyland in na sluitingstijd!

2 years ago

Dat dit mijn meest magische vlog ooit is moge duidelijk zijn. We werden door Disneyland uitgenodigd om het nieuwe Frozen Celebration te ervaren, wat in één van de leukste weekenden ooit resulteerde. Compleet met live Frozen shows, parades, animatie en vuurwerk shows en als klap op de vuurpijn een heuse meet & greet met de personages van Frozen! Mijn meisjes waren de gelukkigste Disney prinsesjes die de tijd van hun leven hadden en niet meer naar huis wilden, wat ik ze niet kwalijk kan nemen want kijk maar:

Het bericht Wij mochten Disneyland in na sluitingstijd! verscheen eerst op TRENDY MOMMY.

Mijn kinderen hebben de pseudokroep…

2 years ago

De week begon vrolijk maar het liep al gauw in de soep want de kinderen werden heel erg ziek! Je ziet me dan ook worstelen met dingen zoals medicijnen, huishouden, zielige kinderen en slaaptekort. Ook deel in mijn recept voor de makkelijkste en lekkerste kippensoep, maar wordt de week tot grote hilariteit nog erger! Zo heb ik een infectie aan mijn wenkbrauwen opgelopen, mijzelf én de kinderen buitengesloten en beleef ik een dikke fail met zelf mijn haar verven. Lekker bezig die Andrea.

Het bericht Mijn kinderen hebben de pseudokroep… verscheen eerst op TRENDY MOMMY.

Viktor naar schooltje en ik naar de dokter vanwege dit:

2 years ago

Nu Viktor twee is begint hij met twee ochtenden peuterspeelzaal. Super leuk, want hij mag met Valentina in de groep waardoor het minder spannend is voor zowel hem als mij, de overbezorgde moeder. Maar door miscommunicatie met de man gebeurt er ook dit, waarna we het onderwerp “vierde kindje” aansnijden 😅 Verder is het zoals gewoonlijk een chaotisch en hilarisch weekje, met kibbelen met de man, apenstreken van de peuter en bijna kleuter, lekker eten, bijzonder muziek, en een mislukte poging om uit te slapen, want na twee jaar slaaptekort – heb ik tegenwoordig minder slaap nodig…

Het bericht Viktor naar schooltje en ik naar de dokter vanwege dit: verscheen eerst op TRENDY MOMMY.

Social media and content channels by andrea muric

trendymommy.nl

andrea muric andrea muric 10k - 50k Micro-channel
Andrea's persoonlijke en informatieve mama lifestyle site.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up