MediaKit of fashionanna.com

Fashion Anna | Mode blog Fashion Anna

Mode en beauty blog
fashionanna.com

Offered products

Not yet available

Anna

Anna

Language

Dutch

Follow me around: Rotterdam

23 hours ago

Mijn favoriete stad in Nederland; Rotterdam! Ik woon er zelf een half uurtje vandaan, dus dat is prima te doen maar het voelt toch als een dagje uit. Ik vind het leuk dat Rotterdam zo modern en innovatief is, en toch hangt er een gezellige sfeer. De musea zijn leuk, er zijn super veel schattige … Meer lezen over Follow me around: Rotterdam

Welke van de 3? #1 Fruitwater!

1 week ago

Hey allemaal! Vandaag heb ik de eerste aflevering van een nieuwe serie voor jullie! Namelijk: welke van de 3? In deze serie probeer ik iedere keer 3 dingen uit en laat ik jullie weten welke het beste is! Vandaag heb ik 3 verschillende fruitwater recepten opgezocht. Ik laat jullie zien hoe je ze maakt, maar … Meer lezen over Welke van de 3? #1 Fruitwater!

De laatste ‘winterkleren’-dag is geweest!

3 weeks ago

Althans, voor nu dan, naar mijn mening. En wat ik hiermee bedoel, is dat ik mijn winterkleren nu dan echt heb omgewisseld voor mijn zomerkleren. Mijn kast ziet er kleurrijker uit en het weer is ook aanzienlijk lekkerder geworden. Winter- en zomerweer hebben beiden hun voordelen. Zo vind ik het heerlijk om helemaal ingepakt te … Meer lezen over De laatste ‘winterkleren’-dag is geweest!

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPriceAdvertise
No records found
Share