MediaKit of fashionanna.com

Fashion Anna | Mode blog Fashion Anna

Mode en beauty blog
fashionanna.com

Offered products

Not yet available

Anna

Anna

Language

Dutch

Social Media

De heetste peper van Singapore eten?!

1 month ago

Hey!! Zoals jullie weten zit ik momenteel in Singapore voor mijn studie. Tijdens deze tijd zal ik enkele vlogs maken zodat jullie een idee krijgen van hoe het is om in het buitenland te studeren! In deze vlog neem ik jullie mee naar de Marina Bay, waar meerdere toeristische attracties zijn. Bijvoorbeeld de Merlion, Marina … Meer lezen over De heetste peper van Singapore eten?!

De eerste paar dagen in Singapore!

2 months ago

Hey allemaal! Vandaag laat ik jullie een poging tot vloggen zien van mijn eerste paar dagen in Singapore! Ik geef jullie een kijkje in mijn studentenkamer op de campus, laat jullie zien hoe hard het hier kan stormen en sleep mijn koffer een km bergopwaarts. Veel plezier met kijken en alle tips zijn welkom! Xx … Meer lezen over De eerste paar dagen in Singapore!

11 dingen die mij verslaafd maakten aan Gilmore Girls

3 months ago

Hey allemaal! Iets meer dan een week geleden stootte ik mijn teen waardoor ik een tijd lang bijna niet het huis uit kon. In die tijd ben ik verslaafd geraakt aan een serie die me eerst niet eens leuk leek: Gilmore Girls. Nu ik alle tijd van de wereld had dacht ik: why not try … Meer lezen over 11 dingen die mij verslaafd maakten aan Gilmore Girls

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share