MediaKit

GezondGenoeg

GezondGenoeg

Ik ben een Social Worker en bloggen is mijn hobby. In mijn leven ben ik op zoek naar het verhaal achter de naam, de persoon, het product... Ik ben op zoek naar wat voor iedereen persoonlijk ‘Gezond Genoeg’ is, zowel in het dagelijks leven als bij ondernemers. Al deze verhalen bundel ik op mijn blog.

Offered products

  • Giveaway € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
849
Views
Measured in the previous month
224
Domain Authority
71
Trust flow
976
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Lucie Beck, het verhaal achter de naam

6 months ago

Lucie Beck is food- en interieurfotograaf. Ik volg haar al geruime tijd op Instagram en ben heel benieuwd naar haar verhaal achter de naam. Al helemaal omdat zij zulke mooie foto's maakt en ook diverse challenges bedenkt waar maandelijks meerdere foodfotografen aan meedoen. Zoveel inspiratie die zij deelt, waarom doet ze wat ze doet, wat doet Lucie en hoe doet ze dat? Je leest het in deze blog in de serie 'Gezonde kennismaking'!

Het bericht Lucie Beck, het verhaal achter de naam verscheen eerst op Recepten, hotspots, foodbloggers en gezond ondernemen | Gezond Genoeg.

Bagel met gerookte zalm en avocado

6 months ago

Bagel met gerookte zalm en avocado, een heerlijk recept als je op zoekt bent naar inspiratie voor een lunch. Ik deelde dit recept al enige tijd geleden op Instagram en had er nog niet de tijd voor genomen om het ook online te zetten op mijn website. Maar omdat het broodje zó lekker is, deel ik het graag ook nog hier!

Het bericht Bagel met gerookte zalm en avocado verscheen eerst op Recepten, hotspots, foodbloggers en gezond ondernemen | Gezond Genoeg.

Healthy sport bar

7 months ago

Healthy sport bar, bij de naam alleen al krijg ik hier al gezonde associaties bij. En dat is nu ook juist de bedoeling van deze bar. Ik ben op zoek gegaan naar een gezonde bar die je helpt bij het volhouden van je gezonde levensstijl. Eentje die je hopelijk ook ondersteunt bij het sporten. Of bij het volhouden van het sporten, want dat is voor mij ook soms nog wel een ding. Aan deze healthy sport bar zal het niet liggen!

Het bericht Healthy sport bar verscheen eerst op Recepten, hotspots, foodbloggers en gezond ondernemen | Gezond Genoeg.

Channels by GezondGenoeg

gezondgenoeg

GezondGenoeg GezondGenoeg 0 - 5k
🔍 Lifestyle, koken en bakken 🖥 #ondernemen en #bloggers 🍽 #recept

gezondgenoeg.nl

GezondGenoeg GezondGenoeg 0 - 5k
Jouw dagelijkse portie is Gezond Genoeg.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions