MediaKit of offgirlsandshores.nl

Offgirlsandshores.nl Weblog

De bedoeling van deze blog is om te beschrijven wat er zoal leeft aan de kust en de zee. Het is een soort collage van het leven van een doorsnee meisje dat aan zee opgroeit, daarna wegtrekt naar het b...
offgirlsandshores.nl

Offered products

Not yet available

Annemie Vertongen

Annemie Vertongen

Ik heb een passie voor woord en taal. Alles wat anderen goed kunnen zeggen, kan ik beter schrijven. Ik zie taal als een heel mooi medium om dingen aantrekkelijk te maken. Ik schrijf met al mijn zintuigen en probeer alles wat ik ervaar "zintuiglijk" neer te schrijven. Elk woord bevat muziek.

Gender

Language

Dutch

Ik ben een heel klein Boogschuttertje (22/11-21/12). Zeg, wil je horen hoe ik mijn pijltjes afschiet?

9 hours ago

Mijn belangrijkste planeetje is de Zon, want dat is letterlijk mijn levenslicht. Zij staat voor wie ik diep vanbinnen ben, voor mijn zelfexpressie, mijn levensenergie. De Zon stond in het teken van de Boogschutter toen ik kennis maakte met de wereld. Elk teken heeft ook een planeet die een beetje baas over hem speelt en … Lees verder Ik ben een heel klein Boogschuttertje (22/11-21/12). Zeg, wil je horen hoe ik mijn pijltjes afschiet?

Hoe uniek is Boogschutter/ Sagittarius (22/11-21/12) als teken in de horoscoop?

9 hours ago

En het was ochtend toen God voor zijn twaalf kinderen stond. In elk van hen plantte hij het Zaad van Menselijk Leven. Eén voor éen stapte elk van de kinderen naar voor om zijn specifiek talent, speciaal door zijn Vader voor hem ontworpen, in ontvangst te nemen. “Boogschutter, aan jou vraag ik dat je de … Lees verder Hoe uniek is Boogschutter/ Sagittarius (22/11-21/12) als teken in de horoscoop?

De Vierde Dimensie, van Hans Peter Roel

2 days ago

    Hoopgevend boek, dat ons aanspoort om een stapje opzij te zetten, ons consumptiegedrag van op een afstandje te bekijken en  ons laat beseffen dat we bijna geen andere keuze meer hebben dan  terug gaan naar een meer sobere, maar daarom niet minder gelukkige levensstijl. Indien we met zijn allen wat meer zorg dragen … Lees verder De Vierde Dimensie, van Hans Peter Roel

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share