MediaKit of aphrodites-secret.blogspot.com

Aphrodite's Secret♡

Een moeder die in de erotische branche werkt als camgirl, hierover schrijf ik een blog.
aphrodites-secret.blogspot.com

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Mention € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
179
Views every month
100
Unique visitors every month
89
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Aphrodite's Secret

Aphrodite's Secret

Language

Dutch

Social Media

Blunders #1

6 months ago

Hi lieve lezers!
Het leek mij leuk om mijn blunders die ik al webcamgirl gemaakt heb met jullie te delen. Ik ben dol op humor en vooral als het over mijzelf gaat. Iets met een klein beetje zelfspot, haha.
Hieronder een aantal blunders die ik heb gemaakt.
Veel leesplezier! 


_________________________________________________________________________________

Op een rustige avond ging ik even online. Mijn man was ook in de kamer aanwezig. Ik kreeg een klant en had mijn webcam aan staan. Tussendoor zat ik gewoon met mijn man te kletsen, de camera had ik zo gericht dat mijn hoofd niet in beeld was. Ik kreeg ineens een verzoekje van de klant. Of ik een buttplug in wilde doen. Hier had ik eigenlijk niet zo veel zin in. Ik vertelde aan mijn man dat de klant wilde dat ik een buttplug moest gebruiken. Mijn man vond dat natuurlijk helemaal leuk en die zei dat ik dat gewoon moest doen! Zegt mijn klant ineens: "Waarom vraag je niet of je vriend die buttplug bij je erin stopt?!"
Ik: "Ehhh, wat?"
Klant: "Je geluid staat aan, sufferd!"....
*Klikte snel op het kruisje rechts boven*

_________________________________________________________________________________


Tijdens een drukke avond cammen kwam ik in contact met een buitenlandse jongen. Hij had een vrolijk karakter en leek zelf ook wel een beetje zenuwachtig, hij had echt zo'n zenuwachtige gniffellach. Ik zelf stond een beetje op de automatische piloot omdat ik ook best moe was en als ik moe ben dan kan ik nog weleens melig worden. Dus ik begon het hele riedeltje weer van vooraf aan. 'Hoi. Hoe is het? Waar kom je vandaan? Kom je hier vaak? Waar hou je zoal van?'
Deze leuke, vrolijke jongen beantwoorden al mijn vragen en stelde wedervragen terug.
Uiteindelijk hadden we het gesprek best goed op gang gebracht. Totdat er een stilte viel en ik de jongen weer zenuwachtig zag lachen. Dus ik vroeg hem weer "Waar hou je van?"
De jongen was nog steeds aan het lachen en zei: "van tongzoenen en strelen."
Ik: "Oja...vind ik ook heel geil, je weet vast wel hoe je een vrouw moet verwennen."
De nog steeds lachende jongen antwoorde: "Jaha, maar dit had je al gevraagd aan me."
Ik: "O, daar zal ik wel overheen gelezen hebben."
Klant: "Oké." En hij begon nog meer te lachen.
*Stilte*
Ik ging dus even snel teruglezen en ik had deze vraag dus al echt eerder gesteld en bijna precies hetzelfde gezegd als tijdens de tweede keer.
En ineens begin ik me toch te lachen, haha. Ik kreeg gewoon de slappe lach. De jongen begon met mij mee te lachen waardoor ik alleen maar nog harder moest lachen. Als je alleen dat gezicht van hem zag dan moest je al lachen, één en al vrolijkheid straalde ervan af.
Dus ik zeg nog: "Sorry hoor, haha, ik had het dus echt al gevraagd."
De jongen: "Ja, het is ook dinsdag he =P"
Ik: Ja, daar zal het wel aan liggen, ik heb nog steeds last van een jetlag van het afgelopen weekend."
Ik probeerde weer het gesprek met hem aan te g
aan, maar elke keer als ik naar zijn gezicht keek voelde ik mijn lachspieren weer samentrekken en kreeg ik weer de slappe lach. De jongen zat geamuseerd toe te kijken.
En toen ineens was hij weg....
Hahahahaha.
Ik heb hem een aantal dagen later toch nog een keer gesproken en heb hem toen oprecht gevraagd of ik hem niet had weggejaagd met mijn gelach. Hij antwoorde: "Nee joh, mijn laptop viel uit blablabla, Tsja, die verdomde dinsdag he! ;)" En weer kwam ik niet meer bij van het lachen.

_________________________________________________________________________________Ik zat in de woonkamer achter mijn laptop en mijn man was een beetje aan het rommelen in dezelfde kamer. In eens ging mijn mobieltje over. Omdat ik druk bezig was met andere dingen nam mijn man mijn telefoon op: 'Hallo' zegt mijn man, niet in de gaten wie er aan de andere kant van de lijn zat. 'Hoi schatje, ik zag je profiel en het ziet er echt super geil uit...' klonk een zware mannenstem aan de andere kant van de lijn. Mijn man heeft toen snel de telefoon opgehangen. Wat bleek, ik had perongeluk mijn belfunctie nog aan staan!

_________________________________________________________________________________


En zo heb ik nog wel meer kleine blunders gemaakt zoals:

- Mijn shirt niet uit kunnen krijgen omdat hij blijft hangen aan een oorbel (moet je je voorstellen hoe dat eruit ziet achter de cam)

-Mijn string niet uit kunnen krijgen omdat ik ik hem ónder mijn catsuit heb aangetrokken, wat zich erin resulteert dat hij vast komt te zitten tussen mijn kousen.
- Speeltjes uit mijn handen laat vallen, ik ben namelijk best onhandig.
- Zomaar ineens de slappe lach krijgen om iets wat ik zelf gezegd heb, meer zoiets van: heb ik dat nou echt gezegd?
- Heel onhandig en stuntelig op de bank moeten staan terwijl ik naaldhakken aan heb waar je u tegen zegt, stel je voor dat mijn hak in de bank gespiest wordt, dat probeer ik te allen tijde te voorkomen.
-Perongeluk tijdens een webcamsessie tegen mijn man praten waarna ik vervolgens mag uitleggen tegen wie ik aan het praten was, want ik was immers alleen. "Ik praatte tegen mijn hond."
-Een tampontouwtje die ineens tevoorschijn komt en vervolgens mogen uitleggen dat ik ongesteld ben: weg klant. (lang leve de beppies!)
- Een hevige loopneus krijgen tijdens het deepthroaten van een dildo, maar dan ook echt...


Nouja, heel vaak zit ik dus glimlachend of schaterlachend achter de webcam. ;)


Liefs,


Aphrodite

 

Mijn comeback

6 months ago

Na een lange tijd van de radar te zijn verdwenen ben ik weer terug. Natuurlijk heb ik niet stil gezeten in al die maanden dat ik geen blog heb geschreven. Ik heb af en toe nog mijn cam aangezet en zo nu en dan een showtje weggegeven, maar daar bleef het ook bij. Ik ben namelijk veels te druk geweest met andere leuke dingen! In de afgelopen tijd heb ik heel veel over mezelf geleerd, veel nieuwe mensen ontmoet waar ook nieuwe vriendschappen uit zijn ontstaan. Ondanks dat ik bijna niet camde leefde ik nog steeds een dubbelleven...

Mijn nieuwsgierigheid won het van me, want er was iets, een kant van mezelf die ik verder wilde gaan ontdekken. Spannend was het zeker, het was een hele ontdekkingstocht. Niet alleen over mezelf, maar ook over mijn relatie.
Ik en mijn man hebben onszelf namelijk geïntroduceerd in het wereldje van de bdsm.
Tsja, bdsm is natuurlijk een heel groot en breed begrip en er heerst ook nog best een groot taboo op.
Maar goed, ik wilde dus mijn onderdanige kant verder gaan ontdekken, samen met mijn man. En ik kan je zeggen dat dit aardig is gelukt!
Maar omdat wij kinderen hebben was het soms wel eens lastig om een geschikte oppas te vinden, dus ging ik vaak alleen op pad om mensen te ontmoeten. 

Ik ben dus even uit mijn comfortzone, mijn veilige bubbel, gestapt en ook uit de comfortzone van mijn man, door in mijn uppie met mensen af te spreken die niet om de hoek woonden. Maar hey! Alles is goedgekomen. Verder zijn wij heel normaal gebleven, eigenlijk net zo normaal als de mensen die ik heb leren kennen. Ons seksleven is er een heel stuk op vooruit gegaan, ook heeft het erin geresulteerd dat mijn man en ik beter met elkaar praten, we kunnen eerlijk over onze gevoelens praten zonder dat we elkaar veroordelen. Dat is heel fijn en geeft heel veel vertrouwen in elkaar.

Ik wilde dus samen met mijn man mijn onderdanige kant gaan verkennen...
Deze onderdanige kant van mezelf laat ik veel makkelijker naar voren komen in de chat met andere mannen dan mijn dominante kant. Meestal speel ik een dominante meesteres, maar eigenlijk ben ik er best slecht in, haha. Kwestie van oefenen is het. Dus tegenwoordig zeg ik tegen klanten dat ik een switch ben, dus naast een dominante kant heb ik ook een onderdanige kant. Ik krijg dan ook vaak te horen dat de klanten ook switch zijn, hoe leuk is dat! Het levert vaak wel hele leuke en interessante gesprekken op. En dus ook veel minuten!
Waarom ik dan nog steeds mijn dominante kant laat zien terwijl ik hier in het echte leven eigenlijk niet zo veel mee heb? Omdat het tactisch is, ik hoef hier eigenlijk niet veel moeite voor te doen want klanten blijven lang hangen terwijl ze mijn opdrachten uitvoeren, uiteindelijk gaat het toch om de minuten die je maakt. Het is dan even niet nodig om mezelf in allerlei rare poses te manoeuvreren, waar ik de volgende dag spierpijn van heb, zo simpel is het. Ik maak het mezelf nou eenmaal graag gemakkelijk, ik wil immers makkelijk én snel mijn geld verdienen. 

Ik heb de afgelopen maanden dus zeker niet stil gezeten en ondanks dat ik er even niet meer was en dit eigenlijk op dat moment wel prima vond, miste ik de spanning van het cammen op een gegeven moment ook super erg. Ook kon ik de centen wel weer goed gebruiken, om wat meer speling te krijgen in ons financiële plaatje. Sinds ik terug ben van mijn "lange time-out" maak ik meer minuten dan ooit, ben ik zeer tevreden over het platform waar ik mijn werk uitvoer en zijn de verdiensten erg goed.
Ook heb ik vele plannen die ik nog steeds tot werkelijkheid wil laten worden, alleen vind ik dit lastig te realiseren omdat ik graag anoniem wil blijven. Hopelijk krijg ik het einde van dit jaar mijn nieuwe voorgevel *Jeej*, wordt mijn blog binnenkort overgezet en wil ik meer werkzaamheden binnen deze branche gaan doen. Maar hierover later meer!

Bedankt voor het lezen!
Een reactie achterlaten wordt gewaardeerd, ik weet dat deze blog nog niet zoveel gelezen wordt en daar wil ik graag verandering in zien. Suggesties zijn natuurlijk ook heel erg welkom :).

Liefs Aphrodite.


Awkward moments die je als webcammodel meemaakt

1 year ago


Say Whááát??! Wordt dit me nou echt serieus gevraagd?!

Als webcammodel krijg je met verschillende mensen én wensen te maken.

Welke rare momenten kunnen wel eens voorkomen als je een webcammodel ben? En hoe reageer je dan het beste op lastige vragen en situaties? En met welke rare verzoekjes heb ik weleens te maken gehad? En heb ik ze ook uitgevoerd?

Chanteer me... Of ik even een filmpje of een foto van hem wilde maken toen hij in beeld was. En ik moet het dan vooral niet aan al mijn vriendinnen laten zien! Ook deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Dit soort mannen kicken erop als jij ze filmt of een foto van ze maakt. Ze kicken erop dat jij alle macht in handen heb en ze alles kan maken. Ze willen zich hulpeloos voelen.
Als ik dit soort vragen krijg dan ga ik er altijd wel op in maar ik probeer ze wel eerst zo lang mogelijk bezig te houden voordat ik pas echt mijn telefoon erbij pakt. Ik stel ze dit soort vragen:


-'Vind je het spannend als ik dit straks aan al mijn vriendinnen laat zien? Ik denk dat ze namelijk heel hard gaan lachen...' 
(Dit klinkt best wel gemeen, maar dit is echt wat ze willen horen.)
-'Ga je dan wel alles doen wat ik zeg? Anders laat ik het aan al mijn  vriendinnen zien'... 
(En geloof het of niet, ook dit willen ze graag horen...Zucht...)
- 'Ik wil dan wel dat je VIP met me komt chatten anders doe ik het niet.' 
(Dit zeg ik wanneer ik op Islive.nl zit. Je krijgt dan 0,80 cent per minuut uit betaald, uiteindelijk loopt het bedrag dan aardig op. Wanneer mannen dit niet doen dan ga ik eigenlijk ook niet zo ver op hun behoefte in. Dit is mijn voorwaarden, want als ik meerdere mensen in mijn box heb zitten dan ga ik natuurlijk niet met mijn telefoontje in beeld zitten.)
 Hoe graag deze mannen het ook willen om gechanteerd te worden, vind ik het mijn verantwoordelijkheid om hun privacy (en die van mijzelf natuurlijk!) te waarborgen. Dus ik maak nooit echte filmpjes of foto's. Ik doe alsof.Schelden als een viswijf Hier heb ik dus totaal niks mee. Maar om toch bij de man te peilen wat hij hiermee bedoeld stel ik hem deze vragen:
-'Wat versta je onder uitschelden?'
(Soms blijkt daaruit dat het best onschuldig en willen ze gewoon een vrouw die hun "domineert", maar scheldwoorden en iemands uiterlijk kleineren zou ik nooit kunnen toepassen).
- 'Ik zit hier niet om iemand uit te schelden maar er is vast wel iemand anders die dat van mij wilt overnemen.'  
(Hiermee maak je hem goed duidelijk dat je dit niet wilt en geef je hem vriendelijk de keuze om te blijven of te vertrekken).
Ik wil mezelf vervolgens nog wel in de spiegel aan kunnen kijken, dus iemand uitschelden en kleineren kan ik gewoon niet doen. Ik zou me daar eerder zelf rot door gaan voelen, ook al wilt de klant het graag horen. Take your clothes off! 'Full naked' ga ik nooit tijden het cammen. Ik wil dit niet, want wanneer ik dit niet doet dan laat ik meer aan de verbeelding over. Daar voel ik mezelf ook prettiger bij. Ik speel hun fantasie en ik ben van mening dat wanneer ik helemaal naakt ga er niks spannends meer aan is. Ik draag altijd zwarte hold ups kousen met een jarretel gordel. De jarretelgordel draag ik ook om mijn zwangerschapsstriemen te verbergen. Daarnaast behoud ik graag mijn sjieke uitstraling, omdat ik toch graag classy blijf =).
Deze vraag krijg ik gelukkig niet heel vaak, maar wanneer ik hier toch mee te maken krijg dan geef ik ze deze antwoorden:
-'Ik houd mijn kousen aan, ze gaan lastig uit en ik moet ze voor de volgende klant dan weer aantrekken wat ook niet altijd even makkelijk gaat.'
-'Ik wil niet helemaal naakt, dat haalt voor mij de                     spanning er af.'
Dit zijn gewoon duidelijke antwoorden en mijn klant weet hierdoor gelijk waar hij aan toe is. mannen het hier alsnog niet mee eens zijn dan hebben ze gewoon pech, ik doe geen dingen die ik niet wil en waar ik niet achter sta. Punt!Moet je nodig? Oké.... dit is echt YUK!, hier vind ik niks, maar dan ook echt helemaal niks sexy aan en het maakt rotzooi. Maar toch heb ik ook met deze vraag te maken gekregen. Ik vind het smerig en ik kan ook niet begrijpen wat er nou precies spannend aan is. Maar goed, ieder zijn ding ;)
Hoe ik hierop reageer?
-'Sorry, ik kan niet zo goed richten en ik heb een hekel aan dweilen.' (Sarcasme Enzo!)
Vaak nemen de mannen hier wel genoegen mee, alleen wanneer ze echt een fetish hebben voor plassende vrouwen dan gaan ze er weer vandoor. Maar dat bekijks plassen is niet voor mij niet weggelegd.Komkommer? Of ik een komkommer in huis had liggen om er vervolgens van te gaan eten....Ehhh? Moet ik er van eten? Wordt mij niet eens gevraagd of ik hem ergens anders in wilt stoppen? Dat soort mannen zijn er namelijk ook. Maar nou voel ik er niet zo veel voor om een komkommer in me stoppen, dat vind ik zonde van de komkommer ;). Maar vooruit. Ik ben de lulligste niet en ik houd van komkommer. Dus zo heb ik weleens van een komkommer gegeten tijdens mijn webcam sessie (Oké, ik moest wel mijn lach inhouden maar ik had in ieder geval mijn vitamientjes weer binnen.)De schaar erin! Ik kreeg ooit ook eens de vraag of ik een schaar had liggen en daar mijn string mee kapot wilde knippen terwijl ik hem nog aan had...En daar zou ik €20 voor krijgen in de vorm van een Tip bij Islive.nl. Gelukkig had ik een stringetje van de zeeman aan. Die €20 kwam bovenop het bedrag van de VIP sessie en voor dat bedrag kon ik wel tientallen nieuwe stringetjes voor aanschaffen.


Verder heb ik nog meer vreemde verzoekjes gekregen én uitgevoerd zoals:
-Of ik mezelf als een hoer op wilde maken
-Mezelf wel 10 keer verkleden, ik moest even mijn wintercollectie laten showen
-Of ik mezelf met olijfolie wilde insmeren
-Of ik slagroom in huis had en dit op mijn borsten wilde spuiten om het er vervolgens zelf van af te likken
- Of ik m'n haar wilde opsteken of in 2 staartjes wilde zetten
- Of ik m'n slipje die ik toen aan had voor €60 euro te koop aan wilde bieden (wel gedragen natuurlijk)
- Of ik geen verkering wilde
-Of ik nog een geldslaaf nodig had om mijn bankrekening te spekken


Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share