MediaKit of subify.nl

Subify

Bestel je regelmatig dezelfde huishoudelijke artikelen en hetzelfde merk kattenbakvulling of hondenvoer? Neem dan een abonnement op je favoriete product of dienst die je dagelijks, wekelijks of maande...
subify.nl

Offered products

Not yet available

10k
Views every month
2k
Unique visitors every month
11
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

B Kaposi

B Kaposi

Gender

Language

Dutch

Social Media

Giftbox of love

4 months ago

De Giftbox of love is een abonnement op een maandelijkse doos die ervoor zorgt dat mensen in een relatie meer kwalitatieve aandacht aan elkaar schenken. De box word samengesteld op de wensen van de klant. Giftbox of love was first posted on november 30, 2017 at 5:12 pm.
Alle rechten voorbehouden. ©2016 " Subify | Neem een abonnement op een product dat bij jou past".

Tips om je seksleven uit de sleur te halen

12 months ago

Koppels die lang bij elkaar zijn komen vaak in een sleur als het aankomt op hun seksleven. Dit is voor beiden partijen geen pretje. Jullie worden komen wellicht wel aan jullie behoeftes maar het wordt saai, dus wordt het voorspelbaar dan is het niet leuk meer en gebeurd het steeds minder. Dit is niet goed voor de relatie. Doorbreek je patronen Om die sleur te voorkomen moet je je patronen doorbreken, meer energie in de relatie stoppen. Je moet je partner verleiden op nieuwe manieren, met elkaar communiceren is heel belangrijk. Geef aan wat je lekker vindt en wat niet. Geef aan wat je graag zou willen doen zowel op gebied van intimiteit als seksualiteit. Bespreek elkaars fantasieën en behoeften, je partner kan lang niet altijd raden wat je verlangens zijn. Een plus punt is dat je elkaar beter leert kennen door deze af en toe te delen met elkaar. Dit is de eerste stap in het werken aan een nieuwere, spannende en intieme relatie met elkaar. Speeltjes Het klinkt heel kinky maar het helpt echt. Vaak worden seksspeeltjes geassocieerd met mensen die singel zijn en geen denderend seksleven hebben dit is echter niet waar. Seksspeeltjes maken je seksleven een stuk spannender. Ga eens samen met je partner naar een sekswinkel of kijk eens samen online, er bestaan heel veel seksspeeltjes zo heb je zweepjes, dildo´s en vibrators, kaarsen met en lage smelt temperatuur. En overleg met elkaar wat jullie zouden willen kopen en uitproberen. Er zijn ook een hoop verschillende condooms, zo heb je […] Tips om je seksleven uit de sleur te halen was first posted on maart 30, 2017 at 11:59 am.
Alle rechten voorbehouden. ©2016 " Subify | Neem een abonnement op een product dat bij jou past".

Tips voor het starten van een webwinkel

12 months ago

Tegenwoordig kan iedereen een webwinkel beginnen, dit wordt dan ook veelvuldig gedaan. Omdat het internet voor iedereen toegankelijk is, is een online winkel zo begonnen. Je hebt geen kosten aan de huur van een winkel, waardoor de drempel om een dergelijke onderneming te starten erg laag is. Echter doordat die drempel zo laag is, stijgt ook de concurrentie. Je moet jezelf dus kunnen onderscheiden en voldoende kwaliteit kunnen bieden om je staande te houden. In dit artikel geven we je enkele tips voor het starten van een webwinkel!   Online vindbaarheid Naast het bieden van een kwalitatieve site, is het aller belangrijkste natuurlijk dat je klanten krijgt op je website. Maar hoe doe je dat? Ten eerste kan dit tegen betaling door bijvoorbeeld banners te laten plaatsen op websites die veel worden bezocht. Daarnaast kan je ook gratis beter worden gevonden door trucjes toe te passen. Door te weten waar jouw potentiele klanten op zoeken, weet je hoe je jouw website moet inrichten. Dit kan je doen door een keyword onderzoek te doen. Hier kan je je website vervolgens op afstemmen. Naast de SEO on page, is het tevens belangrijk dat je SEO off page ook in orde is. Dit kan door middel van linkbuilding. Doordat jouw site wordt genoemd op andere relevante site, zal Google jouw webshop als waardevol beschouwen waardoor je hoger komt in de Google resultaten.   Inrichten website Om het voor de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken en om beter te worden gevonden via Google, dient de structuur van de […] Tips voor het starten van een webwinkel was first posted on maart 30, 2017 at 11:54 am.
Alle rechten voorbehouden. ©2016 " Subify | Neem een abonnement op een product dat bij jou past".

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share