MediaKit: Website influencer

Influencer: [M]media

[M]media

Hét mannen en vrouwen netwerk van Nederland | Display advertising, Branded content & Video advertising | 80+ online titels | Ruim 10 miljoen unieke bezoekers per maand

Offered products

  • Post € Login for price

Statistics

10k - 50k
Reach
(unique visitors)
252
Views
773
Domain Authority
8
Trust flow
981
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Volkswagen Tiguan 1.5 TSI DSG-7 R-Line Business+

a week ago
Wat de bestverkochte Volkswagen ter wereld is? Niet een Polo of Golf, maar de Tiguan is het meest in trek. Sterker nog: de SUV laat ook alle andere modellen uit de Volkwagen Groep achter zich. Waar de eerste Tiguan zijn best moest doen om zich in het drukke segment staande te houden, verslaat de Tiguan van de huidige generatie de concurrentie met twee vingers in zijn neus. De Tiguan is met recht de benchmark in zijn klasse. Niet alleen combineert hij gebruiksgemak met een stoere uitstraling, de Tiguan voelt zich in veel kringen op zijn gemak. Zowel de zakelijke als particuliere rijder weet de SUV te waarderen. Toch is het nu tijd voor een lichte opfrisbeurt. Onder het motto never change a winning team zijn de wijzigingen beperkt gehouden. Maar is dat voldoende om de Tiguan ook de komende jaren succesvol te houden? Je leest het in deze autotest!

Jeep Compass 4xe 240 Plug-in Hybrid S

2 weeks ago
Er is geen ontkomen aan. Als autofabrikant moet je minstens één model hebben rondrijden in het compacte SUV-segment. Auto's van deze soort zijn mateloos populair onder kopers over de hele wereld en vooral onder de Europeanen. Juist een merk als Jeep, dat enkel geassocieerd kan worden met terreinauto's, moet in dit segment met een krachtige auto aanwezig zijn. De Compass is de auto die de positie mag verdedigen voor het Amerikaanse merk. Sinds 2017 neemt de huidige generatie Compass het op tegen sterke concurrenten als de Nissan Qashqai, Kia Sportage en Peugeot 3008. Na vier jaar is het tijd om de auto van een update te voorzien in de vorm van een nieuwe aandrijflijn. Vanaf dit moment is de compacte SUV namelijk te bestellen met een stekker en een flinke accu, waarmee je volgens Jeep 50 kilometer puur elektrisch kan rijden. Dat vraagt om nader onderzoek.

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic

3 weeks ago
'No more boring cars' riep Akio Toyoda, CEO van Toyota, in 2017. Toyota had het laatste decennium niet bepaald het imago spannende auto's te bouwen, een enkel model daargelaten. Het roer moet om en de auto's moeten aantrekkelijk worden voor een groter publiek. Met die reden maakten we de afgelopen jaren kennis met spiksplinternieuwe auto's met een krachtig design van het merk. Denk aan de C-HR, GR Supra, Corolla en de gespierde RAV4. Stuk voor stuk auto's die het straatbeeld leuker maken en voor iedere autokoper interessant zijn. Verkooptopper Yaris is één van de laatsten die is aangepakt door het designteam van Toyota en is, net als de voorgaande modellen, op vrijwel geen enkel punt meer te vergelijken met zijn voorganger. Dat vraagt om een grondige kennismaking.

Social media and content channels by [M]media

nl.motorsport.com

[M]media [M]media 1m+
Formule 1-nieuws, foto's, video's en uitslagen. Formule 1-nieuws lees je als eerste op de

autoblog.nl

[M]media [M]media 1m+
Het laatste autonieuws en de heetste autovideo's check je via Autoblog.

fcupdate.nl

[M]media [M]media 500k - 1m
Voetbalnieuws lees je als eerste op FCUpdate.nl! Uitslagen, Foto's, Video's, Liveverslagen

voetbalflitsen.nl

[M]media [M]media 150k - 500k
Voetbalflitsen heeft het meest spraakmakende en grappige voetbalnieuws

autozine.nl

[M]media [M]media 150k - 500k
Autozine is het auto-magazine op Internet met autotests, autonieuws, fora en apps

autowereld.com

[M]media [M]media 150k - 500k
Autowereld.com biedt dagelijks informatie en vermaak voor de autoliefhebber ✅ Autonieuws ✅

indeleiderstrui.nl

[M]media [M]media 150k - 500k
Wielernieuws lees je als eerste op indeleiderstrui

groen7.nl

[M]media [M]media 50k - 150k
Duurzaam autonieuws

adversus.nl

[M]media [M]media 10k - 50k
Alles over fashion en lifestyle voor mannen

rijtesten.nl

[M]media [M]media 10k - 50k
Autotests van modellen die nieuw zijn op de Nederlandse markt. Rijtesten.nl - pure rijerva
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions